Повезане вести

Вучић: Сви знају да је Курти крив, али ми од тога немамо ништа

Вучић: Сви знају да је Курти крив, али ми од тога немамо ништа

Политика 02.06.2023
Председник Србије Александар Вучић гостује у емисији "Прва тема" на ТВ Прва“ и говори о актуелној ситуацији у земљи и свету, самиту у Молдавији, збивањима на Косову и Метохији. „Драго ми је да су људи у Србији задовољни, али… »
Вучић о северу КиМ, изборима и мерама које је држава спровела: "Прелазне владе неће бити"

Вучић о северу КиМ, изборима и мерама које је држава спровела: "Прелазне владе неће бити"

Телеграф 02.06.2023
Председник Србије говорио о проблемима на северу КиМ, о одлуци да се раније заврши школска година и мерама које је држава предузела након два стравична масакра која су се догодила почетком маја. Председник Србије Александар Вучић… »
Вучић: Сви на Западу знају да је Курти крив али ми немамо ништа од тога, ситуација на северу Косова компликована

Вучић: Сви на Западу знају да је Курти крив али ми немамо ништа од тога, ситуација на северу Косова компликована

Еуроневс 02.06.2023
Председник Србије Александар Вучић је рекао, поводом кризе на северу Косова, да је ситуација за Србију комликована зато што сваког дана може да дође до ескалације јер косовски премијер Аљбин Курти неће да престане да шаље… »

Вести дана »