Povezane vesti
Jovana Jeremić u suzama zbog bivše svekrve: Obratila joj se emotivnim rečima - "Verovala si u mene kad niko nije" (foto)
Mondo 03.06.2023
Jovana Jeremić je objavila slike s ćerkom i bivšom svekrvom s kojom je ostala u dobrim odnosima uprkos razvodu od supruga Vojislava Miloševića i kojoj je uputila reči podrške. Jovana Jeremić je objavila slike s ćerkom i bivšom svekrvom s kojom je ostala… »
"I SAD se bori lavovski, ne posustaje": Jovana Jeremić se oglasila sa suzama u očima: "Volim te, Zoko! Svetska ženo" (foto)
Blic 02.06.2023
Voditeljka "Pinka" Jovana Jeremić podelila je emotivnu poruku, koju je posvetila osobi koja joj mnogo znači. Jovana Jeremić je, naime, jako vezana za nekadašnju svekrvu, majku njenog prvog supruga Vojislava Miloševića. - Moja svekrva! U životu mi je bila… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 3 satajoš 57 povezanih
Virus zapadnog Nila hara Srbijom: Evo kako da prepoznate da li je ujed komarca mnogo više od običnog svraba. U ovom slučaju morate hitno da se javite lekaru.
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane
Ambasador i oficir za vezu EU obišli evropske i srpske vatrogasce u Deliblatskoj peščari
Serbian News Media pre 1 satjoš 25 povezanih
Fiskalni savet upozorava: Država deli skoro 100 milijardi građanima, a to bi moglo dodatno da podstakne inflaciju
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 39 povezanih
RIK odlučio da će na na biračkim mestima biti kartonski i novi paravani u obliku kabine
Vreme pre 4 satijoš 22 povezane