Povezane vesti
Zirojević o nalazu inspekcije u Ribnikaru: Nije me iznenadilo, znala sam od prvog dana da nije bilo vršnjačkog nasilja
Euronews 03.06.2023
Član Saveta roditelja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" Mina Zirojević izjavila je danas za Tanjug da je nije iznenadio inspekcijski nalaz kojim je utvrđeno da u ovoj školi nije bilo vršnjačkog nasilja prema dečaku koji je počinio masovno ubistvo… »
Zirojević: Nije me iznenadio nalaz inspekcije da nije bilo vršnjačkog nasilja
RTV 03.06.2023
BEOGRAD - Član Saveta roditelja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" Mina Zirojević izjavila je danas za Tanjug da je nije iznenadio inspekcijski nalaz kojim je utvrđeno da u ovoj školi nije bilo vršnjačkog nasilja prema dečaku koji je počinio masovno… »
Član Saveta roditelja Ribnikara: Nije me iznenadio nalaz da nije bilo vršnjačkog nasilja
Telegraf 03.06.2023
Odgovarajući na pitanje da li je izvesno da đaci ne žele da pređu u školu "Sveti Sava", navela je da bi ova škola mogla da se koristi samo u popodnevnoj smeni, i da za svih 1.100 đaka iz OŠ "Vladislav Ribnikar" nema mesta. Član Saveta roditelja u… »
Vesti dana »

Šta BBC piše o nasilju u Srbiji? Sukobi, zapaljene kancelarije SNS-a i obećanje Vučiću iz Moskve da Rusija „neće ostati nema“
Nova pre 9 minutajoš 53 povezane

Meteorolog o prognozi za naredne dane: Prvo manji pad temperature, onda vrućine, pa stiže polarni vrtlog
NIN pre 1 satjoš 31 povezana

Detonacija! Uoči okršaja Crvene zvezde i Pafosa - potpisuje jedan od najboljih svetskih napadača?
Kurir pre 4 minutajoš 23 povezane

Tramp: Na pregovorima sa Putinom postignut značajan progres
Vesti online pre 24 minutajoš 108 povezanih

Hitno upozorenje RHMZ za Srem, Mačvu i Kolubarski kraj: Pljuskovi sa grmljavinom i gradom u narednim satima
Radio 021 pre 44 minutajoš 15 povezanih