Povezane vesti

"Nemojte ništa da me pitate": Mali broj Srba izašao na Zadušnice na groblja u južnom delu Kosovske Mitrovice

"Nemojte ništa da me pitate": Mali broj Srba izašao na Zadušnice na groblja u južnom delu Kosovske Mitrovice

Euronews 03.06.2023
Mali broj Srba obišao je danas na Zadušnice gradsko groblje u južnom delu Kosovske Mitrovice, većinski naseljenom albanskim stanovništvom. "Ovde su mi sahranjeni otac i majka, ali i cela porodica moga supruga“, kaže za Tanjug jedna stanovnica… »
Potresne slike srpskih grobova u južnoj Kosovskoj Mitrovici koje su malobrojni Srbi obišli na Zadušnice

Potresne slike srpskih grobova u južnoj Kosovskoj Mitrovici koje su malobrojni Srbi obišli na Zadušnice

Telegraf 03.06.2023
Na groblju su ih dočekali potresni prizori - na svakom koraku nalazili su se oskrnavljeni spomenici. Malobrojni Srbi obišli su danas srpske grobove u južnoj Kosovskoj Mitrovici na Letnje zadušnice i tamo su ih dočekali potresni prizori. Oni su se… »
Mali broj Srba izašao na Zadušnice u južnom delu Kosovske Mitrovice i Prištini

Mali broj Srba izašao na Zadušnice u južnom delu Kosovske Mitrovice i Prištini

RTV 03.06.2023
KOSOVSKA MITROVICA - Mali broj Srba obišao je danas na Zadušnice gradsko groblje u južnom delu Kosovske Mitrovice, većinski naseljenom albanskim stanovništvom. Ovde su mi sahranjeni otac i majka, ali i cela porodica moga supruga, kaže za Tanjug… »
Potresne slike srpskih grobova u Južnoj Mitrovici: Mali broj Srba izašao na Zadušnice, uništeni gotovo svi spomenici

Potresne slike srpskih grobova u Južnoj Mitrovici: Mali broj Srba izašao na Zadušnice, uništeni gotovo svi spomenici

Kurir 03.06.2023
Građani Severne Mitrovice obišli su danas grobove svojih najmilijih na groblju u Južnoj Mitrovici povodom Letnjih Zadušnica. Zatekli su potresne prizore razruđenih i polomljenih spomenika i uništenih grobova. Mnogo je onih koji su potpuno uništeni… »
Mali broj Srba izašao na Zadušnice u južnom delu Kosovske Mitrovice

Mali broj Srba izašao na Zadušnice u južnom delu Kosovske Mitrovice

Telegraf 03.06.2023
U južnoj Mitrovici od Srba u parohijskom domu crkve Svetog Save živi samo sveštenik sa porodicom. Mali broj Srba obišao je danas na Zadušnice gradsko groblje u južnom delu Kosovske Mitrovice, većinski naseljenom albanskim stanovništvom. - Ovde su… »

Vesti dana »