Повезане вести

"Немојте ништа да ме питате": Мали број Срба изашао на Задушнице на гробља у јужном делу Косовске Митровице

"Немојте ништа да ме питате": Мали број Срба изашао на Задушнице на гробља у јужном делу Косовске Митровице

Еуроневс 03.06.2023
Мали број Срба обишао је данас на Задушнице градско гробље у јужном делу Косовске Митровице, већински насељеном албанским становништвом. "Овде су ми сахрањени отац и мајка, али и цела породица мога супруга“, каже за Тањуг… »
Потресне слике српских гробова у јужној Косовској Митровици које су малобројни Срби обишли на Задушнице

Потресне слике српских гробова у јужној Косовској Митровици које су малобројни Срби обишли на Задушнице

Телеграф 03.06.2023
На гробљу су их дочекали потресни призори - на сваком кораку налазили су се оскрнављени споменици. Малобројни Срби обишли су данас српске гробове у јужној Косовској Митровици на Летње задушнице и тамо су их дочекали потресни… »
Мали број Срба изашао на Задушнице у јужном делу Косовске Митровице и Приштини

Мали број Срба изашао на Задушнице у јужном делу Косовске Митровице и Приштини

РТВ 03.06.2023
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Мали број Срба обишао је данас на Задушнице градско гробље у јужном делу Косовске Митровице, већински насељеном албанским становништвом. Овде су ми сахрањени отац и мајка, али и цела породица мога супруга… »
Потресне слике српских гробова у Јужној Митровици: Мали број Срба изашао на Задушнице, уништени готово сви споменици

Потресне слике српских гробова у Јужној Митровици: Мали број Срба изашао на Задушнице, уништени готово сви споменици

Курир 03.06.2023
Грађани Северне Митровице обишли су данас гробове својих најмилијих на гробљу у Јужној Митровици поводом Летњих Задушница. Затекли су потресне призоре разруђених и поломљених споменика и уништених гробова. Много је оних који… »
Мали број Срба изашао на Задушнице у јужном делу Косовске Митровице

Мали број Срба изашао на Задушнице у јужном делу Косовске Митровице

Телеграф 03.06.2023
У јужној Митровици од Срба у парохијском дому цркве Светог Саве живи само свештеник са породицом. Мали број Срба обишао је данас на Задушнице градско гробље у јужном делу Косовске Митровице, већински насељеном албанским… »

Вести дана »