Povezane vesti
Lasova priča o Obradoviću: "Mislio sam da je glup, ali on je genije"
Sportske.net 03.06.2023
Jedan od najboljih košarkaških trenera Evrope Pablo Laso, za podkast ,,The Benas" govorio o saradnji sa najboljim trenerom Evrope Željkom Obradovićem. Njih dvojica su sarađivali od 1997 do 1997. godine dok je Laso bo košarkaš, a Obradović mladi trener… »
Mislio sam da je Obradović lud i glup, a bio je genije! Željko danima mučio Pabla Lasa, pa osvojio evropski trofej!
Mondo 03.06.2023
Najbolji evropski trener svih vremena Željko Obradović danima pripremao plan za pobedu, a čak ni Pablo Laso koji je bio važan deo nije shvatio šta se dešava. Na kraju mu je postalo jasno zašto je najbolji! Najbolji evropski trener svih vremena Željko… »
''On je glup i lud, ubija me'' Pablo Laso otkrio anegdotu dok je kao igrač igrao za Željka Obradovića
Večernje novosti 03.06.2023
Pablo Laso je gostovao u jednom podkastu, u kom je govorio u periodu dok je nastupao za Real dok ih je sa klupe predvodio Željko Obradović. FOTO: M. Vukadinović Priča datira iz 1997. godine, kada je Real igrao finale FIBA Evrokupa protiv Verone, a koju… »
Vesti dana »
"Smogla je snage da pita 'da li to mora tako?'" Ovako je izgledalo svedočenje naše glumice na suđenju Aleksiću
Telegraf pre 25 minutajoš 30 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih
Rute: Razgovarao sam sa Trampom o situaciji na Grenlandu, radujem se što ću ga videti u Davosu
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 53 povezane
EU carine na robu iz SAD stupaju automatski na snagu 6. februara ako nema dogovora
Politika pre 45 minutajoš 21 povezana