Povezane vesti
Janketić: Ovo društvo je došlo do tačke posle koje ćemo kao ekspres lonac pući
Radio 021 03.06.2023
Glumac Marko Janketić izjavio je da zabrinjava činjenica da čovek može da se nađe u situaciji da na sred ulice, iz čista mira, bude opsovan, udaren, ugrožen. Upravo to, takva vrsta sukoba je ono što "ovoj vlasti odgovara i što joj trenutno… »
Janketić: Pogrešio sam što nisam prijavio da su me napali
Novi magazin 03.06.2023
Glumac Marko Janketić potvrdio je da je pre nekoliko dana verbalno napadnut na ulici u Beogradu i ocenio da je pogrešio što inicident nije prijavio policiji. Janketić je za portal Vreme rekao da su mu "neki momci" iz automobila u prolazu "opsovali… »
Glumac Marko Janketić o nasilju i napadu na ulici: Ovo bez gusala neće proći, a toga se bojim
Danas 03.06.2023
Glumac Marko Janketić izjavio je da zabrinjava činjenica da čovek može da se nađe u situaciji da na sred ulice, iz čista mira, bude opsovan, udaren, ugrožen, a da je upravo to, takva vrsta sukoba, ono što ovoj vlasti odgovara i što joj trenutno… »
Janketić o nasilju i napadu na ulici: Ovo bez gusala neće proći, a toga se bojim
N1 Info 03.06.2023
Glumac Marko Janketić izjavio je da zabrinjava činjenica da čovek može da se nađe u situaciji da na sred ulice, iz čista mira, bude opsovan, udaren, ugrožen, a da je upravo to, takva vrsta sukoba, ono što ovoj vlasti odgovara i što joj trenutno… »
Oglasio se Marko Janketić posle napada i otkrio razloge zbog čega se sve desilo
Nova 03.06.2023
"Da, jesu, napali su me neki momci, ali nešto drugo je zabrinjavajuće u toj priči: činjenica da čovek može da se nađe u situaciji da na sred ulice, iz čista mira, bude opsovan, udaren, ugrožen, a da je upravo to, takva vrsta sukoba, ono što ovoj… »
Marko Janketić: Pogrešio sam što nisam prijavio napad
Vreme 03.06.2023
Intervju „Ovo zlo koje je ušlo u škole, među našu decu, će morati da stane i tu sam spreman da idem do kraja! Jer dosta je bilo, dosta je bilo trovanja dece… jer ovo je sve toksično u čemu deca žive… e pa dosta je toga bilo!“ Pročitajte… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o ukidanju dugova za vojnike koji se bore u Ukrajini – do 92.000 evra
Danas pre 8 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih