Povezane vesti

"Stavio mi pesnicu na grudni koš, a onda silovao i pretukao" Strašna ispovest žene koja je sa bebom pretrpela horor na…

"Stavio mi pesnicu na grudni koš, a onda silovao i pretukao" Strašna ispovest žene koja je sa bebom pretrpela horor na…

Kurir 03.06.2023
Srbiju je juče potresao još jedan užasan slučaj nasilja kada je mladić pretukao svog šestomesečnog sina i silovao i prebio njegovu majku i svoju nevenčanu suprugu. Do stravičnog porodičnog nasilja došlo je juče ujutru na Zvezdari, a danas se… »
Pretukao bebu jer je plakala! Stravični detalji porodičnog nasilja na Zvezdari

Pretukao bebu jer je plakala! Stravični detalji porodičnog nasilja na Zvezdari

Mondo 03.06.2023
Stravičan slučaj porodičnog nasilja na Zvezdari uznemirio je javnost, a otkriveni su i novi detalji jezivog zločina. Stravičan slučaj porodičnog nasilja na Zvezdari uznemirio je javnost, a otkriveni su i novi detalji jezivog zločina. V.M. (25) je… »
"Udarao me je i davio, mislila sam da ću umreti"! Ispovest žene (26) koja je sa bebom pretrpela porodično nasilje

"Udarao me je i davio, mislila sam da ću umreti"! Ispovest žene (26) koja je sa bebom pretrpela porodično nasilje

Mondo 03.06.2023
D.S, žrtva stravičnog porodičnog nasilja u kojem je ona pretučena, davljena i silovana, a njena petomesečna beba prebijena, otkrila je šta se dogodilo u petak 2. juna u ranim jutarnjim časovima. D.S, žrtva stravičnog porodičnog nasilja u kojem… »
STRAVIČNI DETALjI PORODIČNOG NASILjA U BEOGRADU Udarao petomesečnu bebu, davio ženu

STRAVIČNI DETALjI PORODIČNOG NASILjA U BEOGRADU Udarao petomesečnu bebu, davio ženu

Dnevnik 03.06.2023
Vukašin M. (25) pretukao je petomesečnu bebu, jer je plakala dok je on udarao, davio i silovao svoju nevenčanu suprugu D. S. (26), majku deteta. Porodično nasilje dogodilo se 2. juna oko sedam ujutru na Zvezdari. - Kada se D. S. vratila sa posla… »
"Pretukao bebu jer je plakala": Jezivi detalji porodičnog nasilja na Zvezdari: "Žena je ispričala da je često tukao nju i…

"Pretukao bebu jer je plakala": Jezivi detalji porodičnog nasilja na Zvezdari: "Žena je ispričala da je često tukao nju i…

Blic 03.06.2023
Vukašin M. (25) pretukao je petomesečnu bebu, jer je plakala dok je on udarao, davio i silovao svoju nevenčanu suprugu D. S. (26), majku deteta. Porodično nasilje dogodilo se 2. juna oko sedam ujutru na Zvezdari. - Kada se D. S. vratila sa posla… »
Poznati pevač i njegova žena pomogli pretučenoj bebi sa zvezdare: Sa majkom je smestili kod rođaka, pa otkrili šta će…

Poznati pevač i njegova žena pomogli pretučenoj bebi sa zvezdare: Sa majkom je smestili kod rođaka, pa otkrili šta će…

Kurir 03.06.2023
Policija je juče uhapsila nasilnika (25) iz Beograda zbog sumnje da je pretukao nevenčanu suprugu i njihovu šestomesečnu bebu. Beba se juče nalazila u domu folk pevača Milana Dinčića Dinče, a sada je njegova supruga Jelena Dinčić otkrila da su… »
Zvezda "Granda" i njegova supruga smestili pretučenu ženu i bebu kod rođaka: "Unajmili su advokata, pružena im je pomoć"

Zvezda "Granda" i njegova supruga smestili pretučenu ženu i bebu kod rođaka: "Unajmili su advokata, pružena im je pomoć"

Blic 03.06.2023
Policija je juče uhapsila V. M. (25) iz Beograda zbog sumnje da je pretukao nevenčanu suprugu i njihovu šestomesečnu bebu. Beba se juče nalazila u domu folk pevača Milana Dinčića Dinče, a sada je njegova supruga Jelena Dinčić za "Blic" otkrila… »
"Tukao ju je, silovao i davio, od njene drugarice sam saznala sve": Sestra pretučene devojke u razgovoru za "Blic" otkrila…

"Tukao ju je, silovao i davio, od njene drugarice sam saznala sve": Sestra pretučene devojke u razgovoru za "Blic" otkrila…

Blic 02.06.2023
- Od drugarice moje sestre sam saznala da ona već neko vreme trpi nasilje od nevenčanog supruga, zvala sam je i na kraju mi je sve priznala. Tukao ju je, silovao, davio i ima povredu grudnog koša - ovim rečima za "Blic" počinje ispovest potresena… »

Vesti dana »