Povezane vesti
"Stavio mi pesnicu na grudni koš, a onda silovao i pretukao" Strašna ispovest žene koja je sa bebom pretrpela horor na…
Kurir 03.06.2023
Srbiju je juče potresao još jedan užasan slučaj nasilja kada je mladić pretukao svog šestomesečnog sina i silovao i prebio njegovu majku i svoju nevenčanu suprugu. Do stravičnog porodičnog nasilja došlo je juče ujutru na Zvezdari, a danas se… »
Pretukao bebu jer je plakala! Stravični detalji porodičnog nasilja na Zvezdari
Mondo 03.06.2023
Stravičan slučaj porodičnog nasilja na Zvezdari uznemirio je javnost, a otkriveni su i novi detalji jezivog zločina. Stravičan slučaj porodičnog nasilja na Zvezdari uznemirio je javnost, a otkriveni su i novi detalji jezivog zločina. V.M. (25) je… »
"Udarao me je i davio, mislila sam da ću umreti"! Ispovest žene (26) koja je sa bebom pretrpela porodično nasilje
Mondo 03.06.2023
D.S, žrtva stravičnog porodičnog nasilja u kojem je ona pretučena, davljena i silovana, a njena petomesečna beba prebijena, otkrila je šta se dogodilo u petak 2. juna u ranim jutarnjim časovima. D.S, žrtva stravičnog porodičnog nasilja u kojem… »
STRAVIČNI DETALjI PORODIČNOG NASILjA U BEOGRADU Udarao petomesečnu bebu, davio ženu
Dnevnik 03.06.2023
Vukašin M. (25) pretukao je petomesečnu bebu, jer je plakala dok je on udarao, davio i silovao svoju nevenčanu suprugu D. S. (26), majku deteta. Porodično nasilje dogodilo se 2. juna oko sedam ujutru na Zvezdari. - Kada se D. S. vratila sa posla… »
"Pretukao bebu jer je plakala": Jezivi detalji porodičnog nasilja na Zvezdari: "Žena je ispričala da je često tukao nju i…
Blic 03.06.2023
Vukašin M. (25) pretukao je petomesečnu bebu, jer je plakala dok je on udarao, davio i silovao svoju nevenčanu suprugu D. S. (26), majku deteta. Porodično nasilje dogodilo se 2. juna oko sedam ujutru na Zvezdari. - Kada se D. S. vratila sa posla… »
Poznati pevač i njegova žena pomogli pretučenoj bebi sa zvezdare: Sa majkom je smestili kod rođaka, pa otkrili šta će…
Kurir 03.06.2023
Policija je juče uhapsila nasilnika (25) iz Beograda zbog sumnje da je pretukao nevenčanu suprugu i njihovu šestomesečnu bebu. Beba se juče nalazila u domu folk pevača Milana Dinčića Dinče, a sada je njegova supruga Jelena Dinčić otkrila da su… »
Zvezda "Granda" i njegova supruga smestili pretučenu ženu i bebu kod rođaka: "Unajmili su advokata, pružena im je pomoć"
Blic 03.06.2023
Policija je juče uhapsila V. M. (25) iz Beograda zbog sumnje da je pretukao nevenčanu suprugu i njihovu šestomesečnu bebu. Beba se juče nalazila u domu folk pevača Milana Dinčića Dinče, a sada je njegova supruga Jelena Dinčić za "Blic" otkrila… »
"Tukao ju je, silovao i davio, od njene drugarice sam saznala sve": Sestra pretučene devojke u razgovoru za "Blic" otkrila…
Blic 02.06.2023
- Od drugarice moje sestre sam saznala da ona već neko vreme trpi nasilje od nevenčanog supruga, zvala sam je i na kraju mi je sve priznala. Tukao ju je, silovao, davio i ima povredu grudnog koša - ovim rečima za "Blic" počinje ispovest potresena… »
Vesti dana »
RHMZ: Od danas snežne padavine, očekuje se od 15 do 35 centimetara snega; U Novom Sadu kiša
RTV pre 47 minutajoš 12 povezanih
Tri nuklearne elektrane Ukrajine smanjile proizvodnju nakon ruskih napada
Al Jazeera pre 29 minutajoš 8 povezanih
Evo kako je Partizan srušio Olimpijakos: Crno-beli krenuli jako loše, ali potom Grcima nije bilo spasa! (video)
Hot sport pre 35 minutajoš 6 povezanih
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
BBC News pre 23 minutajoš 4 povezane