Повезане вести
"Ударао ме је и давио, мислила сам да ћу умрети"! Исповест жене (26) која је са бебом претрпела породично насиље
Мондо 03.06.2023
Д.С, жртва стравичног породичног насиља у којем је она претучена, дављена и силована, а њена петомесечна беба пребијена, открила је шта се догодило у петак 2. јуна у раним јутарњим часовима. Д.С, жртва стравичног породичног… »
"Претукао бебу јер је плакала": Језиви детаљи породичног насиља на Звездари: "Жена је испричала да је често тукао њу и дете"…
Блиц 03.06.2023
Вукашин М. (25) претукао је петомесечну бебу, јер је плакала док је он ударао, давио и силовао своју невенчану супругу Д. С. (26), мајку детета. Породично насиље догодило се 2. јуна око седам ујутру на Звездари. - Када се Д. С… »
"Тукао ју је, силовао и давио, од њене другарице сам сазнала све": Сестра претучене девојке у разговору за "Блиц" открила…
Блиц 02.06.2023
- Од другарице моје сестре сам сазнала да она већ неко време трпи насиље од невенчаног супруга, звала сам је и на крају ми је све признала. Тукао ју је, силовао, давио и има повреду грудног коша - овим речима за "Блиц" почиње… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 3 сатајош 1 повезана