Povezane vesti
Nikola Kojo odgovorio Vučiću: Znam da me taj čovek obožava, a i on zna da mene ne zanima politika, već sloboda i normalan život…
Nova 03.06.2023
Glumac Nikola Kojo, reagujući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se "meša u sve" i "bavi stvarima o kojima pojma nema", kaže za N1 da njega i ne zanima politika, već sloboda i normalan život. „Taj čovek mene obožava, znam pouzdano. Zna on… »
Šta je Nikola Kojo odgovorio Vučiću: Zna on da mene ne zanima politika, već sloboda i normalan život
Danas 03.06.2023
Glumac Nikola Kojo, reagujući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se „meša u sve“ i „bavi stvarima o kojima pojma nema“, kaže za N1 da njega i ne zanima politika, već sloboda i normalan život. „Taj čovek mene obožava, znam pouzdano. Zna on… »
Nikola Kojo odgovorio Vučiću: Ne zanima me politika već sloboda i normalan život
N1 Info 03.06.2023
Glumac Nikola Kojo, reagujući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se "meša u sve" i "bavi stvarima o kojima pojma nema", kaže za N1 da njega i ne zanima politika, već sloboda i normalan život. „Taj čovek mene obožava, znam pouzdano. Zna on… »
Vesti dana »
Andreas Šider posle izbora na KiM: Kurti najbolja šansa za stabilnost, vreme da EU pojača pritisak na Vučića
Euronews pre 42 minutajoš 68 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Tramp: Iran i Izrael traže način za „hitno primirje” nakon razmene udara
Forbes pre 1 satjoš 44 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran najavio prestanak napada na Izrael, ali i upozorio na mogućnost još jačih napada
RTV pre 3 satajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za utorak, 9. jun: Pretežno sunčano, toplo i sparno
Serbian News Media pre 3 satajoš 30 povezanih