Povezane vesti
Nikola Kojo odgovorio Vučiću: Znam da me taj čovek obožava, a i on zna da mene ne zanima politika, već sloboda i normalan život…
Nova 03.06.2023
Glumac Nikola Kojo, reagujući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se "meša u sve" i "bavi stvarima o kojima pojma nema", kaže za N1 da njega i ne zanima politika, već sloboda i normalan život. „Taj čovek mene obožava, znam pouzdano. Zna on… »
Šta je Nikola Kojo odgovorio Vučiću: Zna on da mene ne zanima politika, već sloboda i normalan život
Danas 03.06.2023
Glumac Nikola Kojo, reagujući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se „meša u sve“ i „bavi stvarima o kojima pojma nema“, kaže za N1 da njega i ne zanima politika, već sloboda i normalan život. „Taj čovek mene obožava, znam pouzdano. Zna on… »
Nikola Kojo odgovorio Vučiću: Ne zanima me politika već sloboda i normalan život
N1 Info 03.06.2023
Glumac Nikola Kojo, reagujući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se "meša u sve" i "bavi stvarima o kojima pojma nema", kaže za N1 da njega i ne zanima politika, već sloboda i normalan život. „Taj čovek mene obožava, znam pouzdano. Zna on… »
Vesti dana »
Kalas: Izbori na Kosovu otvaraju novu stranicu, dijalog sa Beogradom ključan za EU put
Beta pre 40 minutajoš 49 povezanih
Tramp za FT: Netanjahu neće imati izbora nego da prihvati sporazum SAD s Iranom
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
"Upotrebljen najnoviji arsenal naoružanja ka Izraelu" Iran: Neprijatelj pretrpeo velike gubitke!
Kurir pre 25 minutajoš 26 povezanih
Vozači, oprez! Radovi na auto-putu "Miloš Veliki" nakon izlaska iz tunela, evo gde tačno
Blic pre 2 satajoš 23 povezane