Povezane vesti
Molila sam je da ne ide kod njega! Potresna ispovest tetke ubijene Srpkinje u Sloveniji, otkrila i sve detalje zločina
Mondo 03.06.2023
Državljanka Srbije E.M. (27) ubijena je u Mariboru 25. maja, a njena tetka J.M. otkriva kakav odnos su imale i pojedine detalje iz života ubijene devojke. Državljanka Srbije E.M. (27) ubijena je u Mariboru 25. maja, a njena tetka J.M. otkriva kakav odnos… »
"Čule smo se tog dana, rekla sam joj da ne ide kod njega": Potresna ispovest tetke ubijene Srpkinje (27) u Sloveniji: Emilija…
Blic 03.06.2023
Emilija M. (27), državljanka Srbije koju je 25. maja u Sloveniji brutalno ubio momak Lazar Terentić (20), prema rečima njenih bližnjih, imala je divno detinjstvo, bila je perspektivna košarkašica i član reprezentacije Srbije. Međutim, kako u potresnoj… »
„Čule smo se tog dana kada je ubijena, zamolila sam je da ne ide kod njega“: Potresna ispovest tetke ubijene Emilije u…
Nova 03.06.2023
Emilija M. (27), državljanka Srbije koju je 25. maja u Sloveniji brutalno ubio momak Lazar Terentić (20), prema rečima njenih bližnjih, imala je divno detinjstvo, bila je perspektivna košarkašica i član reprezentacije Srbije. Međutim, kako u potresnoj… »
Vesti dana »

Zelenski razgovarao sa Trampom nakon posete američkog izaslanika Moskvi
Beta pre 29 minutajoš 78 povezanih

Dramatični trenuci za navijače Zvezde: Drugi gol šampiona Srbije zbog kog je intervenisala VAR soba
Nova pre 13 minutajoš 52 povezane

Partizanov tim za Hibernijan: Odbrana bez promena, rotacije u manevru i dileme kao svakodnevica
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane

Probudite se uz Euronews Jutro: Kakve posledice će presuda Dodiku i odluka CIK-a imati po Republiku Srpsku
Euronews pre 4 minutajoš 180 povezanih