Povezane vesti
Molila sam je da ne ide kod njega! Potresna ispovest tetke ubijene Srpkinje u Sloveniji, otkrila i sve detalje zločina
Mondo 03.06.2023
Državljanka Srbije E.M. (27) ubijena je u Mariboru 25. maja, a njena tetka J.M. otkriva kakav odnos su imale i pojedine detalje iz života ubijene devojke. Državljanka Srbije E.M. (27) ubijena je u Mariboru 25. maja, a njena tetka J.M. otkriva kakav odnos… »
"Čule smo se tog dana, rekla sam joj da ne ide kod njega": Potresna ispovest tetke ubijene Srpkinje (27) u Sloveniji: Emilija…
Blic 03.06.2023
Emilija M. (27), državljanka Srbije koju je 25. maja u Sloveniji brutalno ubio momak Lazar Terentić (20), prema rečima njenih bližnjih, imala je divno detinjstvo, bila je perspektivna košarkašica i član reprezentacije Srbije. Međutim, kako u potresnoj… »
„Čule smo se tog dana kada je ubijena, zamolila sam je da ne ide kod njega“: Potresna ispovest tetke ubijene Emilije u…
Nova 03.06.2023
Emilija M. (27), državljanka Srbije koju je 25. maja u Sloveniji brutalno ubio momak Lazar Terentić (20), prema rečima njenih bližnjih, imala je divno detinjstvo, bila je perspektivna košarkašica i član reprezentacije Srbije. Međutim, kako u potresnoj… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 56 povezanih
Fiskalni savet oštro kritikovao rebalans budžeta: Nejasno, netransparentno i neopravdano
Forbes pre 2 satajoš 32 povezane
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 51 minutajoš 25 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 55 povezanih