Povezane vesti
Molila sam je da ne ide kod njega! Potresna ispovest tetke ubijene Srpkinje u Sloveniji, otkrila i sve detalje zločina
Mondo 03.06.2023
Državljanka Srbije E.M. (27) ubijena je u Mariboru 25. maja, a njena tetka J.M. otkriva kakav odnos su imale i pojedine detalje iz života ubijene devojke. Državljanka Srbije E.M. (27) ubijena je u Mariboru 25. maja, a njena tetka J.M. otkriva kakav… »
"Molila sam je da tog dana ne ide kod njega" Potresne reči tetke ubijene Srpkinje u Sloveniji! Otkrila šta se dešavalo pre…
Kurir 03.06.2023
E.M. (27), državljanka Srbije koju je 25. maja u Sloveniji brutalno ubio momak L.T. (20), prema rečima njenih bližnjih, imala je divno detinjstvo, bila je perspektivna košarkašica i član reprezentacije Srbije. Međutim, kako u potresnoj ispovesti… »
"Čule smo se tog dana, rekla sam joj da ne ide kod njega": Potresna ispovest tetke ubijene Srpkinje (27) u Sloveniji: Emilija…
Blic 03.06.2023
Emilija M. (27), državljanka Srbije koju je 25. maja u Sloveniji brutalno ubio momak Lazar Terentić (20), prema rečima njenih bližnjih, imala je divno detinjstvo, bila je perspektivna košarkašica i član reprezentacije Srbije. Međutim, kako u… »
„Čule smo se tog dana kada je ubijena, zamolila sam je da ne ide kod njega“: Potresna ispovest tetke ubijene Emilije u…
Nova 03.06.2023
Emilija M. (27), državljanka Srbije koju je 25. maja u Sloveniji brutalno ubio momak Lazar Terentić (20), prema rečima njenih bližnjih, imala je divno detinjstvo, bila je perspektivna košarkašica i član reprezentacije Srbije. Međutim, kako u… »
Vesti dana »
Milivojević (DS) I Ponoš (CRCE) izrazili sumnju u objašnjenje Brnabić o snajperistima
Beta pre 9 minutajoš 63 povezane
Počelo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 39 minutajoš 45 povezanih
Gradsko veće saglasno sa odlukom o utvrđivanju prosečne cene poreza na imovinu. U zavisnosti od vrste nepokretnosti povećanje oko 10% za sve tri zone
Plus online pre 1 satjoš 27 povezanih
Mandat novog saziva Evropske komisije počinje 1. decembra
Slobodna Evropa pre 39 minutajoš 23 povezane
Novi napad Rusije dronovima na Kijev, ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice iz Ukrajine
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih