Povezane vesti
Velika tuga u domu Jelene Tomašević: Pevačicu dotukla njegova smrt - "Danima ne mogu da poverujem da si otišao..."
Mondo 04.06.2023
Jeleni Tomašević je preminuo otac, njen "anđeo čuvar", a pevačica se oproštajnom porukom oglasila na društvenim mrežama. Jeleni Tomašević je preminuo otac, njen "anđeo čuvar", a pevačica se oproštajnom porukom oglasila na društvenim mrežama. Pevačica… »
Moj anđele čuvaru: Tužne vesti u domu Jelene Tomašević
Večernje novosti 03.06.2023
JELENA Tomašević objavila je tužne vesti. Foto ATA Images Pevačici je preminuo otac. Jelena se emotivnim rečima i porukom oprostila i javno od njega, te tom prilikom podelila njegovu fotografiju iz mladosti, a zatim i porodičnu uspomenu, a sudeći po… »
"Hvala što si verovao u mene, volim te zauvek" Tuga u domu Jelene Tomašević, pevačici umro otac - oprostila se od njega…
Blic 03.06.2023
Pevačica Jelena Tomašević oglasila se na svom Instagram profilu i podelila tužne vesti. Naime, pevačici je umro otac, a ona se na mrežama emotivnom objavom oprostila od njega. - Dobri i lepi moj tata! Već nekoliko dana ne mogu da poverujem da je ovo… »
Vesti dana »
Srbija prekrivena gustom maglom, sever u mraku celog dana - na jugu pokoji zrak sunca. Niska oblačnost će se zadržati do ovog datuma.
Dnevnik pre 39 minutajoš 8 povezanih
Vazduh u Srbiji ocenjen kao nezdrav: Udiše ga čak 40 odsto građana, štetan po hronične bolesnike
N1 Info pre 14 minutajoš 1 povezana
Generalna skupština UN usvojila ukrajinsku rezoluciju o Černobilju
Telegraf pre 34 minutajoš 8 povezanih
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Šturm - Zvezda u 6. kolu Lige Evrope
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih
Premijer Crne Gore je s pravom „poklopio“ Vučića: Nema „regate“ za EU, Srbija je stala sa pristupom Uniji zbog režima
Nova pre 49 minutajoš 4 povezane