Повезане вести

"Видео сам како је младић пао, а крв је липтала": Очевици описали ужасне сцене напада испред ноћног клуба у Смедереву (видео)…

"Видео сам како је младић пао, а крв је липтала": Очевици описали ужасне сцене напада испред ноћног клуба у Смедереву (видео)…

Блиц 04.06.2023
- Нисам видео моменат када је избоден, али сам видео како је младић само пао, а крв је липтала. Крви је буквално било свуда - рекао је очевидац напада испред једног клуба у Смедереву у којем је младић М. С. (20) синоћ задобио… »
"Видео сам само како је он пао, а крв је липтала" Очевици о нападу у клубу у Смедереву где је избоден младић (видео)

"Видео сам само како је он пао, а крв је липтала" Очевици о нападу у клубу у Смедереву где је избоден младић (видео)

Мондо 04.06.2023
Очевици су само видели младића како пада после напада у клубу у Смедереву. Очевици су само видели младића како пада после напада у клубу у Смедереву. Један младић избоден је током ноћи у Смедереву у популарном ноћном клубу… »
Младић избоден у ноћном клубу: Хитна помоћ и полиција га на рукама изнела из локала у Смедереву (видео)

Младић избоден у ноћном клубу: Хитна помоћ и полиција га на рукама изнела из локала у Смедереву (видео)

Блиц 04.06.2023
Испред ноћног клуба у Смедереву, синоћ око 2.00 сата, непозната особа је, како се сумња, ножем нанела повреде у пределу бутина М. С. (20) из тог града, сазнаје "Блиц". Како сазнајемо, полиција ради на расветљавању случаја. На… »
Младић убоден у ногу у ноћном клубу у Смедереву: Трага се за нападачем

Младић убоден у ногу у ноћном клубу у Смедереву: Трага се за нападачем

Телеграф 04.06.2023
Како Телеграф сазнаје, он није животно угрожен. Младић (20) из Гроцке убоден је синоћ у ногу у ноћном клубу у Смедереву. Како Телеграф сазнаје, он није животно угрожен. За нападачем се трага. На Инстаграм страници 192_рс… »
Младић избоден у ноћном клубу у Смедереву: Из локала га изнела полиција (видео)

Младић избоден у ноћном клубу у Смедереву: Из локала га изнела полиција (видео)

Курир 04.06.2023
Један младић избоден је током ноћи у Смедереву у популарном ноћном клубу у том граду. Наиме, како је објављено на Инстаграм страници 192_рс, његово тренутно стање, за сада, није познато. Виев тхис пост он Инстаграм А пост… »

Вести дана »