Povezane vesti
Žao mi je što javnost zna imena mojih ćerki: Nikolija progovorila o naslednicama - "Moj život su deca, a to ne delim"
Mondo 04.06.2023
Nikolija Jovanović i Relja Popović imaju dve ćerke, ali ne planiraju da ih predstave javnosti sve dok ne odrastu i same odluče da li to žele. Nikolija Jovanović i Relja Popović imaju dve ćerke, ali ne planiraju da ih predstave javnosti sve dok ne odrastu… »
"Žao mi je što javnost zna imena moje dece": Nikolija Jovanović progovorila o ćerkama: "Ne želimo od njih da napravimo javne…
Blic 03.06.2023
Pevačica Nikolija Jovanović otkrila je zašto ona i njen dugogodišnji partner reper Relja Popović nikada neće javno predstaviti svoje ćerke, kao i šta ju je navelo da prizna da se pokajala zbog brojnih estetskih intervencija koje je uradila na licu. Osim… »
Vesti dana »

Protest studenata u blokadi ispred zgrade Vlade Srbije: Blokirane Nemanjina i Kneza Miloša, ovo je trasa šetnje
Blic pre 4 minutajoš 16 povezanih

Udes u Kragujevcu: Vatrogasci izvlačili čoveka iz olupine, saobraćaj odmah obustavljen
Nova pre 29 minutajoš 32 povezane

Policija ušla u zgradu Rektorata u Novom Sadu: Sastanak zaposlenih i Rektora završen, policija iznosi lične stvari studenata
Danas pre 59 minutajoš 13 povezanih

Prof. dr Arsen Ristić smenjen sa čela Odeljenja za srčanu insuficijenciju UKCS
Serbian News Media pre 49 minutajoš 6 povezanih

Isplivao snimak trenutka kada su napadači ušli u autobus i počeli da rešetaju VIDEO
B92 pre 49 minutajoš 36 povezanih