Povezane vesti
"Pevala sam im na svadbi, sutra su se razveli" Šikica ispričala šta joj se desilo, u studiju nastao muk!
Kurir 04.06.2023
Pevačica Snežana Jovanović, poznatija kao Šikica, otkrila je da je pevala na jednom svadbi, a sutradan su se mladenci odmah razveli. - Danas brakovi traju jako kratko. Ožene se i posle mesec dana se razvedu. Ja sam pevala na svadbi jednom dečku koji se… »
"Pevala sam na svadbi, a mladenci su se sutradan već razveli" Pevačica otkrila šta je doživela na veselju, gosti u emisiji u…
Blic 04.06.2023
Pevačica Snežana Jovanović poznatija kao Šikica, otkrila je da je pevala na jednom svadbi, a sutradan su se mladenci odmah razveli. Snežana Jovanović poznatija kao Šikica, bila je gošća u "Magazin in", a kako je rekla počela je da peva u svojoj 15… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 6. septembar: Prijatnije, ali vetrovito, nove vrućine do 36 stepeni
iKragujevac pre 1 satjoš 14 povezanih
Nenormalne stvari se dešavaju na US Openu: Srpkinja igra pod američkom zastavom, gotovo ceo stadion bio protiv nje!
Hot sport pre 59 minutajoš 17 povezanih
Na Zelenortskim Ostrvima autobus pun đaka pao sa visine, 21 osoba poginula
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih
Trampovi izaslanici stižu u Kijev – šta je Vitkof ostavio u moskovskom restoranu, a nije na prodaju
RTS pre 14 minutajoš 13 povezanih
Ovo su pravila Elite 10! Kada su takmičari čuli šta je produkcija dozvolila samo Miljani Kulić zanemeli su: "Vama je to strogo zabranjeno"
Blic pre 59 minutajoš 15 povezanih