Povezane vesti
Maja Gojković o razlozima napada na glumca Nikolu Koju
Danas 04.06.2023
Reagovala sam zbog načina na koji se Nikola Kojo obratio ljudima koji su išli na skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću i aktuelnoj politici vlade Srbije poredeći ih sa ovcama i drugim životinjama, objasnila je ministarka kulture Maja Gojković… »
Maja Gojković opet o Nikoli Koju, ovcama i drugim životinjama
Nova 04.06.2023
Reagovala sam zbog načina na koji se Nikola Kojo obratio ljudima koji su išli na skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću i aktuelnoj politici vlade Srbije poredeći ih sa ovcama i drugim životinjama, objasnila je ministarka kulture Maja Gojković… »
Ulica nije mesto za priču o kulturi: Intervju - Maja Gojković, ministar kulture i potpredsednik Vlade Srbije za "Novosti"
Večernje novosti 04.06.2023
VEOMA sam spremna na razgovor sa svim umetnicima u Srbiji, na isti dijalog koji se u ovoj kući vodi već 2,5 godine otkako sam ministar kulture. Ovde slobodno dolaze svi, diskutujemo o dobrim i lošim stranama iz svih oblasti umetnosti. Niko nema pravo… »
Vesti dana »
Bivši muž Žizel Peliko osuđen na 20 godina robije! Drogirao je, pa doveo 50 muškaraca da je siluju
Kurir pre 22 minutajoš 18 povezanih
SPC slavi Svetog Nikolu, sveca koga poštuje čitav hrišćanski svet; Lazić: Najvažnije da imamo jedni druge
RTV pre 1 satjoš 21 povezana