Povezane vesti
Moraće da se porodi pre vremena: Tara Simov otkrila detalje - Nisam dobila ni pola kilograma, moje telo ne bi izdržalo
Mondo 04.06.2023
Tara Simov će odlukom lekara otići na porođaj mesec dana pre predviđenog termina, zbog toga što nema odgovarajuću kilažu. Tara Simov će odlukom lekara otići na porođaj mesec dana pre predviđenog termina, zbog toga što nema odgovarajuću… »
Tara Simov mora da se porodi mesec dana unapred: "Ne mogu da izdržim trudnoću"
Blic 04.06.2023
Bivša zadrugarka Tara Simov otkrila je da će morati ranije da se porodi. Naime, ona je na TikToku istakla da ni jedan kilogram nije dobila u trudnoći i da joj telo ne izdržava drugo stanje. - Rekli su mi lekari da ne bih izdržala taj poslednji mesec… »
Ne sme da čeka! Tara Simov će se poroditi mesec dana pre termina! Lekari doneli odluku: Nisam dobila ni pola kilograma u…
Kurir 04.06.2023
Bivša zadrugarka Tara Simov je otkrila da će morati da se porodi mesec dana pre vremena, jer su je tako posavetovali lekari. Kako je istakla, njeno telo ne bi moglo da izdrži punih devet meseci trudnoće - Rekli su mi lekari da ne bih izdržala taj… »
Vesti dana »
Uživo izbori u Americi: Haris - 182, Tramp - 230! Donald veoma blizu pobede, počelo slavlje u njegovom štabu
Mondo pre 0 minutajoš 23 povezane
Ovo je trenutno stanje u ključnim državama: I Tramp i Kamala imaju razloga za nezadovoljstvo
Kurir pre 3 satajoš 19 povezanih
Vašington: Smenjeni ministar odbrane Izraela bio je važan partner
Politika pre 53 minutajoš 3 povezane
Priveden Goran Ješić na protestu u Novom Sadu, određeno mu zadržavanje od 48 sati
Danas pre 6 satijoš 2 povezane