Povezane vesti

Dan policije u Novom Pazaru

Sandžak haber 04.06.2023
Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije obeležen je danas nizom manifestacija i u Novom Pazaru. Cilj je približavanje rada policije građanima, prvenstvenstveno deci u gradu mladih. Oni su imali priliku da vide policijska vozila i deo… »

Dan policije u Novom Pazaru

IndeksOnline 04.06.2023
Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije obeležen je danas nizom manifestacija i u Novom Pazaru. Cilj je približavanje rada policije građanima, prvenstvenstveno deci u gradu mladih. Oni su imali priliku da vide policijska vozila i deo… »

Dan policije obeležen u Velikom parku u Kragujevcu

Glas Šumadije 04.06.2023
Policijska uprava u Kragujevcu obeležila je danas u Velikom parku svoj dan. Pripadnici PU Kragujevac zajedno sa odredom žandarmerije iz Kraljeva i Upravom za vanredne situacije u Kragujevcu ovaj, za nas značajan dan obeležavaju zajedno sa našim… »

Deca i policajci u centru: Dan MUP u Zrenjaninu obeležili sa najmlađima (foto)

Večernje novosti 04.06.2023
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu obeležili su tradicionalno Dan Ministarstva i Dan policije, 4. juna, taktičko-tehničkim zborom u kojem su aktivni učesnici bili radoznali mališani. B.Grujić Ulazili su u popularnu maricu… »

Pripadnici policije u Kragujevcu obeležili svoj dan zajedno sa sugrađanima

RTK 04.06.2023
Taktičko-tehničkim zborom u Velikom parku pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova obeležili su Dan MUP-a i Dan policije. Građanima je prikazan deo opreme pripadnika policije, Žandarmerije i vatrogasno-spasilačke brigade, kao i vozila i sužbeni… »

Dan MUP-a i policije (VIDEO)

Zoom UE 04.06.2023
ZLATIBOR – Taktičko-tehničkim zborom na Kraljevom trgu na Zlatiboru, tokom kog su građani imali priliku i da vide izložena vozila i deo policijske opreme, obeležen je 4.jun, Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije. „Pored vozila… »

Obeležen Dan MUP-a i policije

ObjektiVa 04.06.2023
Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije obeležen je širom Srbije u znak sećanja na značaju ulogu srpske Žandarmerije u sukobima sa Turcima kod Čukur česme, 1862. godine, u Beogradu, gde je 1931. podignuta spomen skulptura, rad Simeona… »

Na Trgu slobode obeležen Dan MUP-a! Đurić: Nastavićemo da ulažemo u policiju, ti ljudi stavljaju naše živote ispred…

Kurir 04.06.2023
Na Trgu slobode, upriličena je svečanost povodom Dana i slave Ministarstva unutrašnjih poslova. Izložena je oprema, vozila i edukativni materijal – a za najmlađe sugrađane realizovana je predstava “Moj drug policajac”. Ovoj svečanosti… »

U Prijepolju obeležen Dan policije

PP media 04.06.2023
Prijepolje – Povodom obeležavanja Dana policije, pripadnici Policijske uprave Prijepolje, Regionalne granične policije i Odeljenje za vanredne situacije u nedelju su organizovali taktičko tehnički zbor na platou ispred Doma kulture u Prijepolju… »

Održan taktičko-tehnički zbor policijskih vozila i opreme. Zakletvu položilo deset vatrogasaca i 21 policajac

Ozon 04.06.2023
Srremska Mitrovica – Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, Slave Ministarstva i Dana policije danas je održan taktičko-tehnički zbor Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici i Odeljenja za vanredne situacije. Na trgu su izložena policijska… »

U Bojniku obeležen Dan policije, za razgovor sa čuvarima reda i mira najzainetresovanija bila deca

Rešetka 04.06.2023
Povodom obeležavanja Dana policije, pripadnici Policijske uprave Leskovac, organizovali su taktičko tehnički zbor na platou pijace u Bojniku. Bila je ovo prilika da se kroz neformalno druženje, građani, a naročito oni najmlađi bolje upoznaju sa… »

Edukacija i druženje: Obeležen dan MUP-a, Kragujevčani u velikom broju posetili manifestaciju u Velikom parku (FOTO)

InfoKG 04.06.2023
U okviru obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i policije, u Velikom parku danas se održava taktičko-tehnički zbor, u organizaciji ovdašnje Policijske uprave i u saradnji sa kragujevačkom Upravom za vanredne situacije i Žandarmerijom… »

Vesti dana »