Povezane vesti
Moja majka je više volela muža nego mene i brata: Voditeljka Dnevnika šokirala priznanjem - To nam je rekla i na samrti
Mondo 04.06.2023
Voditeljka Maja Manojlović ispričala je u emisiji da je zbog majčinog priznanja potražila savet duhovnika i tek onda shvatila o čemu se radi. Voditeljka Maja Manojlović ispričala je u emisiji da je zbog majčinog priznanja potražila savet duhovnika i tek… »
"Moja majka je volela više supruga nego decu" Voditeljka Dnevnika iznela porodične detalje: To nam je rekla i na samrti!
Kurir 04.06.2023
Maja Manojlović, voditeljka Dnevnika na Pinku, svoj privatni život ne eskponira u javnosti, a sada je govorila o očuvanju braka, te ispričala zanimljivu stvar o njenim roditeljima. - Moji roditelji su bili u vrlo srećnom i lepom braku dugom 37 godina… »
Vesti dana »

Nije gotovo jer opet stiže vreo talas i temperature preko 35 stepeni: Evo kada će ponovo vrućine i kakav će biti septembar
Nova pre 38 minutajoš 16 povezanih

AMSS: Opterećeni putevi u smeru ka Mađarskoj i Hrvatskoj, vozila na Batrovcima čekaju četiri sata
Novi magazin pre 1 satjoš 10 povezanih

Pad nadstrešnice u Novom Sadu: Vlast podnela krivičnu prijavu protiv funkcionera Železnica Srbije
Nedeljnik pre 33 minutajoš 6 povezanih

Austrijska državna televizija: Vučić taktizira nasiljem i dijalogom, a EU ćuti
Nova pre 28 minutajoš 2 povezane

Republikanci prekrajaju izbornu mapu u Teksasu, cilj pet dodatnih mesta u Kongresu
Serbian News Media pre 48 minutajoš 3 povezane