Повезане вести

Открио све о породици Ђоковић! Жељко Самарџић испричао каква је Јелена - Певао сам им на весељима, изненадила ме је!

Открио све о породици Ђоковић! Жељко Самарџић испричао каква је Јелена - Певао сам им на весељима, изненадила ме је!

Мондо 04.06.2023
Један од најпопуларнијих домаћих поп певача, Жељко Самарџић проговорио је о пријатељству с породицом Ђоковић. Један од најпопуларнијих домаћих поп певача, Жељко Самарџић проговорио је о пријатељству с породицом Ђоковић. Још… »
„Јелена се раздрагана попела на сцену“: Жељко Самарџић открио детаље пријатељства са породицом Ђоковић

„Јелена се раздрагана попела на сцену“: Жељко Самарџић открио детаље пријатељства са породицом Ђоковић

Нова 04.06.2023
Већина његових песама говори о љубави, а супруга Маја му је вечна инспирација. Популарни певач Жељко Самарџић организовао је велики број концерата у српској престоници, а највећи број његових обожаватеља су припаднице… »
Жељко самарџић отворено о породици Ђоковић! Проговорио о ћеркином повлачењу из јавности али и младим колегама: Поштујем…

Жељко самарџић отворено о породици Ђоковић! Проговорио о ћеркином повлачењу из јавности али и младим колегама: Поштујем…

Курир 04.06.2023
Још увек се прича о тренутку када је на концерту певача Жељка Самарџића запевала супруга Новака Ђоковића, Јелена. Певач кроз осмех прича колико воли Новака и породицу коју је свио са Јеленом. - Сви моји концерти су били… »

Вести дана »