Povezane vesti
Otkrio sve o porodici Đoković! Željko Samardžić ispričao kakva je Jelena - Pevao sam im na veseljima, iznenadila me je!
Mondo 04.06.2023
Jedan od najpopularnijih domaćih pop pevača, Željko Samardžić progovorio je o prijateljstvu s porodicom Đoković. Jedan od najpopularnijih domaćih pop pevača, Željko Samardžić progovorio je o prijateljstvu s porodicom Đoković. Još uvek se priča o trenutku… »
„Jelena se razdragana popela na scenu“: Željko Samardžić otkrio detalje prijateljstva sa porodicom Đoković
Nova 04.06.2023
Većina njegovih pesama govori o ljubavi, a supruga Maja mu je večna inspiracija. Popularni pevač Željko Samardžić organizovao je veliki broj koncerata u srpskoj prestonici, a najveći broj njegovih obožavatelja su pripadnice lepšeg pola. Jedna od fanova… »
Željko samardžić otvoreno o porodici Đoković! Progovorio o ćerkinom povlačenju iz javnosti ali i mladim kolegama: Poštujem…
Kurir 04.06.2023
Još uvek se priča o trenutku kada je na koncertu pevača Željka Samardžića zapevala supruga Novaka Đokovića, Jelena. Pevač kroz osmeh priča koliko voli Novaka i porodicu koju je svio sa Jelenom. - Svi moji koncerti su bili spontani. Prijatelj sam sa… »
Vesti dana »

Ministar Nenad Vujić: Napad na tužilaštvo u Valjevu će biti najoštrije kažnjen
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"Uhapšeno 18 ljudi i hapšenja se nastavljaju": Dačić posle protesta: "Žandarm povređen u Valjevu"
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Garež i srča na sve strane: Ovako izgledaju zapaljene prostorije SNS u Valjevu (foto,video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Brzo, već u petak": Aksios: Tramp želi sastanak sa Putinom i Zelenskim 22. avgusta
Blic pre 6 satijoš 1 povezana