Повезане вести
Савковићу одређено задржавање
Инсајдер 04.06.2023
Бошку Савковић, писцу и новинару, одређено је задржавање до 48 сати због кривичног дела Позивање на насилну промену уставног уређења. Он је приведен данас око поднева у свом стану, под сумњом да је носио транспарент на ком је… »
Брнабић: Спремна сам да поднесем оставку и Вучић за сада то одбија, можда се предомисли
Нова 04.06.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић истакла је данас да је у сваком тренутку спремна да поднесе оставку на место председнице Владе Србије, али је додала како председник Србије то "за сада одбија". „Обзиром на писања тајкунских медија… »
Брнабић: Спремна сам у сваком тренутку да поднесем оставку
Инсајдер 04.06.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић саопштила је данас да је у сваком тренутку спремна да поднесе оставку на место председнице Владе. "С обзиром на писања тајкунских медија, само да буде јасно - у сваком тренутку сам спремна да, као… »
Ана Брнабић: Спремна да поднесем оставку, али Вучић то за сада одбија
Н1 Инфо 04.06.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић објавила је да је спремна да поднесе оставку на место председнице Владе. „Обзиром на писања тајкунских медија, само да буде јасно – у сваком тренутку сам спремна да, као ПВ, поднесем оставку и то… »
Брнабић: Спремна сам да поднесем оставку, али Вучић одбија. Желите изборе? Никакав проблем
Еуроневс 04.06.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић наспиала је данас на свом Твитер налогу да је у сваком тренутку спремна да поднесе оставку на место председнице Владе Србије, али да председник Србије то "за сада одбија". „Обзиром на писања… »
Брнабић: "Спремна сам у сваком тренутку да поднесем оставку"
Телеграф 04.06.2023
Премијерка је рекла да није против избора. Премијерка Србије Ана Брнабић саопштила је данас да је у сваком тренутку спремна да поднесе оставку на место председнице Владе. "С обзиром на писања тајкунских медија, само да буде… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 2 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро