Повезане вести

Дејан Станковић отишао: "ово је била самоубилачка мисија" Отворио је душу на растанку: Био сам разочаран!

Дејан Станковић отишао: "ово је била самоубилачка мисија" Отворио је душу на растанку: Био сам разочаран!

Мондо 04.06.2023
Српски тренер више није шеф стручног штаба Сампдорије. За крај је послао емотивну поруку. Српски тренер више није шеф стручног штаба Сампдорије. За крај је послао емотивну поруку. "Ово ће бити последњи меч", рекао је Дејан… »
Званично - Дејан Станковић напушта Сампу

Званично - Дејан Станковић напушта Сампу

Спортске.нет 04.06.2023
Српски тренер Дејан Станковић неће и наредне сезоне предводити Сампдорију, саопштио је данас. Он је уочи меча са Наполијем у последњем колу Серије А рекао да му је ово опроштајна утакмица од Сампе која ће наредне сезоне… »
Станковић саопштио (не)очекиване вести: Бивши тренер Звезде објавио каква га будућност чека у Сампдорији

Станковић саопштио (не)очекиване вести: Бивши тренер Звезде објавио каква га будућност чека у Сампдорији

Вечерње новости 04.06.2023
ФУДБАЛСКИ клуб Сампдорија и Дејан Станковић неће наставити сарадњу. ФОТО: АП/Тањуг Ову информацију потврдио је сам Дејан Станковић, и то пред дуел са Наполијем, који ће му бити последњи на клупи италијанског тима. - Ово ће… »

Вести дана »