Повезане вести
Тепић: Вучић говори о крвопролићу своје деце, он више није способан да доноси одлуке, апелујем на сараднике да га уразуме
Нова 04.06.2023
Мариника Тепић, потпредседница Странке слободе и правде, оценила је вечерас да је последња изјава председника Србије Александра Вучића, а коју су пренели провладини медији о дешавањима на састанку СНС руководства, потпуно… »
Вучић: Расписаћу све изборе, сит сам свих превара, спреман сам и да погинем
Нови магазин 04.06.2023
Председник Србије Александар Вучић данас је на састанку с премијерком Аном Брнабић и најужим кругом сарадника изјавио да је "спреман да погине, али да неће препустити власт без избора", пренело је више провладиних медија… »
Вучић одржао састанак с најужим кругом сарадника: Расписаћу све изборе, спреман сам и да погинем
Нова 04.06.2023
Председник Србије Александар Вучић данас је на састанку с премијерком Аном Брнабић и најужим кругом сарадника изјавио да је "спреман да погине, али да неће препустити власт без избора", пренело је више провладиних медија… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју уз помоћ државе
Нова економија пре 33 минутајош 14 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес; Спремите планове евакуације, залихе хране и воде ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 8 минутајош 16 повезаних
Тепић (ССП): Власт планира удар на правосуђе да уклони трагове свог криминала
Бета пре 18 минутајош 11 повезаних
Балони са шверцованим цигаретама довели до ванредног стања у Литванији: „Предузимамо најстроже мере против белоруског хибридног напада“
Недељник пре 38 минутајош 14 повезаних
ВИДЕО НБА има новог бисера: Трипл-дабл у стилу Јокића за историју, ово се ретко виђа
Нова пре 1 сатјош 18 повезаних