Povezane vesti
Tepić: Vučić govori o krvoproliću svoje dece, on više nije sposoban da donosi odluke, apelujem na saradnike da ga urazume
Nova 04.06.2023
Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, ocenila je večeras da je poslednja izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a koju su preneli provladini mediji o dešavanjima na sastanku SNS rukovodstva, potpuno "histerična, patološka, a… »
Vučić: Raspisaću sve izbore, sit sam svih prevara, spreman sam i da poginem
Novi magazin 04.06.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na sastanku s premijerkom Anom Brnabić i najužim krugom saradnika izjavio da je "spreman da pogine, ali da neće prepustiti vlast bez izbora", prenelo je više provladinih medija. "Raspisaću sve izbore, sit sam… »
Vučić održao sastanak s najužim krugom saradnika: Raspisaću sve izbore, spreman sam i da poginem
Nova 04.06.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na sastanku s premijerkom Anom Brnabić i najužim krugom saradnika izjavio da je "spreman da pogine, ali da neće prepustiti vlast bez izbora", prenelo je više provladinih medija. „Raspisaću sve izbore, sit sam… »
Vesti dana »

Tepić uputila otvoreno pismo Brnabić: Huligani napali poslanika, Skupština se nije oglasila
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih

VJT: Jedan od učesnika protesta u Beogradu sklopio sporazum o priznanju krivice
Danas pre 1 satjoš 36 povezanih

Srbija gori! Rhmz je upravo objavio temperature i neće vam biti dobro: Ovaj grad na udaru ekstremnog vremena
Blic pre 5 satijoš 46 povezanih

Spremni da ratuju do poslednjeg ukrajinca! Brisel u panici, Tramp i Putin otvorili pregovore
Alo pre 21 minutajoš 94 povezane

Infrastrukture železnica Srbije: Nije detektovano nikakvo pomeranje ploče na Prokopu
Danas pre 2 satajoš 24 povezane