Повезане вести

„Морам да изгладим све лепо како бих ћерку виђао чешће“: Дарко Лазић о односу са бившим супругама и новој изабраници Катарини…

„Морам да изгладим све лепо како бих ћерку виђао чешће“: Дарко Лазић о односу са бившим супругама и новој изабраници Катарини…

Нова 04.06.2023
Фолкер је коначно потпуно испуњен. Певач Дарко Лазић говорио је о својој новој девојци Катарини, са којом је обновио везу после више од 10 година. Познато је да се фолкер у међувремену два пута женио, а сада судбоносно „да“… »
"Свих 14 година смо били у љубави": Дарко Лазић о односу са Катарином, бившим партнеркама и деци: "Морам ћерку више да виђам"…

"Свих 14 година смо били у љубави": Дарко Лазић о односу са Катарином, бившим партнеркама и деци: "Морам ћерку више да виђам"…

Блиц 04.06.2023
Фолкер Дарко Лазић подвргао се операцији затезања коже, а сада је причао о борби са бактеријом коју је добио након операције. - Овог пута се баш много тога променило. Мало сам нервозан, али биће боље. Имао сам мало компликација… »
Одавно сам људима престао да угађам: Дарко Лазић искрено о колегама, каријери и злим језицима: Заљубио сам се пре 14…

Одавно сам људима престао да угађам: Дарко Лазић искрено о колегама, каријери и злим језицима: Заљубио сам се пре 14…

Курир 04.06.2023
Дарко Лазић у новом издању емисије "Премијера Викенд Специјал" говорио је о свом приватном животу, али и деци коју има са своје две бивше љубави. Открио је и даље планове са Катарином Лазић са којом се у тајности оженио и… »

Вести дана »