Povezane vesti
Nova Vučićeva nadrealna drama: Regionalni mediji o izjavi predsednika Srbije ko sve ostaje iza njega ako ga “ubiju”
Danas 05.06.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na sastanku s premijerkom Anom Brnabić i najužim krugom saradnika da je „spreman umreti, ali da neće predati vlast bez izbora“, prenelo je nekoliko provladinih medija. “Nikada neću potpisati nikakvu tehničku… »
Vučić: Ako me ubiju...
SEEbiz 05.06.2023
BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je jučer na sastanku s premijerkom Anom Brnabić i najužim krugom suradnika da je "spreman umrijeti, ali da neće predati vlast bez izbora", prenijelo je nekoliko prorežimskih medija u Srbiji. "Nikada i… »
Vučić održao sastanak s najužim krugom saradnika: „Raspisaću sve izbore, sit sam svih prevara“
Danas 05.06.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na sastanku s premijerkom Anom Brnabić i najužim krugom saradnika izjavio da je „spreman da pogine, ali da neće prepustiti vlast bez izbora“, prenelo je više provladinih medija. „Raspisaću sve izbore, sit sam… »
Marinika Tepić u Utisku nedelje: Vučić više nije sposoban da donosi odluke, apelujem na saradnike da ga urazume
Danas 04.06.2023
Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, ocenila je večeras da je poslednja izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a koju su preneli provladini mediji o dešavanjima na sastanku SNS rukovodstva, potpuno „histerična, patološka, a… »
Vesti dana »

Usvajaju se odluke na Skupštini grada - mala rasprava, pa sve po starom, budžet usvojen
Radio 021 pre 3 satajoš 61 povezana

"Znamo gde je, on je laka meta": Tramp otkrio da li će SAD krenuti na ajatolaha Alija Hamneija (foto)
Kurir pre 25 minutajoš 36 povezanih

Srbija među prvima evakuisala deo svojih građana iz Izraela Oglasio se srpski konzul sa detaljima
Alo pre 55 minutajoš 37 povezanih

Vučić: Najbrži čovek planete brend ambasador Ekspa; Bolt: Velika čast za mene
RTS pre 2 satajoš 69 povezanih