Повезане вести

Нова Вучићева надреална драма: Регионални медији о изјави председника Србије ко све остаје иза њега ако га “убију”

Нова Вучићева надреална драма: Регионални медији о изјави председника Србије ко све остаје иза њега ако га “убију”

Данас 05.06.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је на састанку с премијерком Аном Брнабић и најужим кругом сарадника да је „спреман умрети, али да неће предати власт без избора“, пренело је неколико провладиних медија. “Никада нећу… »
Вучић: Ако ме убију...

Вучић: Ако ме убију...

СЕЕбиз 05.06.2023
БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић рекао је јучер на састанку с премијерком Аном Брнабић и најужим кругом сурадника да је "спреман умријети, али да неће предати власт без избора", пренијело је неколико прорежимских… »
Вучић одржао састанак с најужим кругом сарадника: „Расписаћу све изборе, сит сам свих превара“

Вучић одржао састанак с најужим кругом сарадника: „Расписаћу све изборе, сит сам свих превара“

Данас 05.06.2023
Председник Србије Александар Вучић данас је на састанку с премијерком Аном Брнабић и најужим кругом сарадника изјавио да је „спреман да погине, али да неће препустити власт без избора“, пренело је више провладиних медија… »
Мариника Тепић у Утиску недеље: Вучић више није способан да доноси одлуке, апелујем на сараднике да га уразуме

Мариника Тепић у Утиску недеље: Вучић више није способан да доноси одлуке, апелујем на сараднике да га уразуме

Данас 04.06.2023
Мариника Тепић, потпредседница Странке слободе и правде, оценила је вечерас да је последња изјава председника Србије Александра Вучића, а коју су пренели провладини медији о дешавањима на састанку СНС руководства, потпуно… »

Вести дана »