Povezane vesti
Vučić čestitao basketašima osvajanje svetskog zlata
Politika 05.06.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je reprezentativcima Srbije u basketu „3 na 3” osvajanje titule prvaka sveta. „Srdačne čestitke našim basketašima na svetskom zlatu! Srbija je ponosna na vašu majstorsku borbu i veličanstveni… »
Basketaši Srbije svetski šampioni, u finalu pobedili SAD
Danas 05.06.2023
Reprezentacija Srbije u basketu savladala je selekciju SAD u finalu Svetskog šampionata koje se održava u Beču. Oni su velikog rivala pobedili rezultatom 21:19. Na taj način su po šesti put osvojili svetsko zlato, a drugi put im je to pošlo za… »
Majstorović: Ponosan sam na moj tim, ovo je bio veliki meč, hvala navijačima
Večernje novosti 04.06.2023
SRPSKI reprezentativac Dejan Majstorović izjavio je večeras da je ponosan na svoj tim, koji je odbranio titulu svetskog šampiona u basketu 3x3. FOTO: FIBA.Basketball Srbija je po šesti put u istoriji postala svetski šampion, pošto je u finalu SP u… »
Kakva završnica: FMP napravio veliki korak finalu sa Zvezdom
Večernje novosti 04.06.2023
Košarkaši FMP Železnika pobedili su večeras u gostima ekipu Mege rezultatom 75:72 (19:21, 14:19, 17:14, 18:25) u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije. FOTO: A. Ilić FMP je poveo 1:0 u seriji, koja se igra na dve pobede. Najefikasniji u… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Trajala 2 nedelje: Obuka kadeta na samohodnim artiljerijskim sistemima
Kurir pre 5 minutajoš 1 povezana