Povezane vesti

Teška nesreća u centru Vlasotinca: Tri osobe povređene, vatrogasci sekli auto da ih izvuku

Nova 05.06.2023
U saobraćajnoj nesreći, koja se oko ponoći dogodila u Ulici Miloša Dimanića, u centru Vlasotinca, povređene su tri osobe. Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je vozač automobila izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega su… »

Udes u centru Vlasotinca: Vatrogasci sekli auto da izvuku povređene

Telegraf 05.06.2023
Saobraćajna nesreća se desila oko ponoći. U saobraćajnoj nesreći, koja se oko ponoći dogodila u Ulici Miloša Dimanića, u centru Vlasotinca, povređene su tri osobe. Prema nezvaničnim saznanjima Informera, do nesreće je došlo kada je vozač… »

Strašna nesreća Na putu ka Zlatiboru! Automobil skroz uništen, težak udes nakon tunela (video)

Mondo 05.06.2023
U nedelju uveče dogodila se teška saobraćajna nesreća na putu od Užica ka Zlatiboru u kojem je jedno vozilo skroz uništeno, a stanje vozača nije poznato. U nedelju uveče dogodila se teška saobraćajna nesreća na putu od Užica ka Zlatiboru u… »

Teška saobraćajna nesreća Na putu ka Zlatiboru: Udes posle tunela, automobil potpuno uništen (video)

Kurir 05.06.2023
Večeras se na putu od Užica ka Zlatiboru dogodila teška saobraćajna nesreća. Do udesa je došlo posle tunela. Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici 192, jedan automobil koji je učestvovao u saobraćajki je potpuno uništen… »

Teška nesreća na Zlatiboru: Automobil uništen, vatrogasci i Hitna pomoć na licu mesta (video)

Blic 04.06.2023
Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru posle tunela. Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram proflu "192_rs", automobil koji se nalazi pored puta je u potpunosti uništen, a na licu mesta… »

Sleteo s puta, pa udario u banderu: Saobraćajna nesreća kod Trstenika, mladić (26) teško povređen

Blic 04.06.2023
Mladić star 26 godina teško je povređen u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u mestu Grabovac kod Trstenika. Prema prvim informacijama sa terena do nesreće je došlo kada je mladić izgubio kontrolu nad putničkim vozilom marke "punto". Iz još… »

Vesti dana »