Povezane vesti
Ne želim da odgovorim na to pitanje! Neočekivana reakcija Jokića, jedna stvar mu zasmetala - ni reč na tu temu! (video)
Mondo 05.06.2023
Nikola Jokić nije zadovoljan zbog stvari koje su se potencirale nakon poraza Denvera protiv Majamija i odbio je da odgovori na jedno pitanje. Nikola Jokić nije zadovoljan zbog stvari koje su se potencirale nakon poraza Denvera protiv Majamija i odbio je… »
Meloun besan: "Ovo je NBA finale, razočaran sam"
Sportske.net 05.06.2023
Majami je izjednačio na 1:1 u finalnoj seriji protiv Denvera u NBA ligi, a trener Nagetsa Majk Meloun bio je vidno indisponiran posle poraza. ,,Ovo je NBA finale, a mi ovde govorimo o zalaganju, koje me veoma brine. Kada sam posle prve utakmice rekao da… »
Meloun: Razočaran sam, brine me zalaganje
Sport klub 05.06.2023
Trener Denvera Majkl Meloun bio je veoma nezadovoljan posle poraza svog tima u drugoj utakmici velikog finala. – Ovo je NBA finale, a mi ovde govorimo o zalaganju, koje me veoma brine. Kada sam posle prve utakmice rekao da nismo igrali dobro mislili ste… »
Kakva provokacija! Batler poslao poruku Jokiću i Denveru (video)
Večernje novosti 05.06.2023
Košarkaši Denvera poraženi su na svom terenu od Majamija u drugoj utakmici finala NBA lige rezultatom 110:108 (26:23, 25:34, 25:26, 36:25). FOTO: Tanjug/AP Rezultat u seriji koja se igra do četiri pobede je sada 1:1, a treći meč se igra u Majamiju u noći… »
VIDEO: Ni 41 poen Jokića nije pomogao Nagetsima, Majamijev "brejk" u Denveru za egal u finalu
Radio 021 05.06.2023
Košarkaši Majami hita pobedili su Denver nagetse 111:108 u drugom meču NBA finala, izjednačivši seriju na 1-1. Ni 41 poen i 11 skokova Nikole Jokića nisu pomogli domaćinima da izbegnu prvi poraz na svom parketu u plej-ofu ove sezone. Gosti sa Floride su… »
Vesti dana »
(Video) Opsadno stanje u Moskvi, sve se trese od eksplozija! Najveći napad na Rusiju od početka rata: Aerodromi blokirani, vazdušni prostor zatvoren, objavljeni apokaliptični snimci
Blic pre 25 minutajoš 17 povezanih
Na Savi kod Slavonskog Broda prevrnuo se čamac sa grupom migranata, ima žrtava
NIN pre 35 minutajoš 14 povezanih