Повезане вести

Не желим да одговорим на то питање! Неочекивана реакција Јокића, једна ствар му засметала - ни реч на ту тему! (видео)

Не желим да одговорим на то питање! Неочекивана реакција Јокића, једна ствар му засметала - ни реч на ту тему! (видео)

Мондо 05.06.2023
Никола Јокић није задовољан због ствари које су се потенцирале након пораза Денвера против Мајамија и одбио је да одговори на једно питање. Никола Јокић није задовољан због ствари које су се потенцирале након пораза Денвера… »
Мелоун бесан: "Ово је НБА финале, разочаран сам"

Мелоун бесан: "Ово је НБА финале, разочаран сам"

Спортске.нет 05.06.2023
Мајами је изједначио на 1:1 у финалној серији против Денвера у НБА лиги, а тренер Нагетса Мајк Мелоун био је видно индиспониран после пораза. ,,Ово је НБА финале, а ми овде говоримо о залагању, које ме веома брине. Када сам… »
Мелоун: Разочаран сам, брине ме залагање

Мелоун: Разочаран сам, брине ме залагање

Спорт клуб 05.06.2023
Тренер Денвера Мајкл Мелоун био је веома незадовољан после пораза свог тима у другој утакмици великог финала. – Ово је НБА финале, а ми овде говоримо о залагању, које ме веома брине. Када сам после прве утакмице рекао да нисмо… »
Каква провокација! Батлер послао поруку Јокићу и Денверу (видео)

Каква провокација! Батлер послао поруку Јокићу и Денверу (видео)

Вечерње новости 05.06.2023
Кошаркаши Денвера поражени су на свом терену од Мајамија у другој утакмици финала НБА лиге резултатом 110:108 (26:23, 25:34, 25:26, 36:25). ФОТО: Тањуг/АП Резултат у серији која се игра до четири победе је сада 1:1, а трећи меч… »
ВИДЕО: Ни 41 поен Јокића није помогао Нагетсима, Мајамијев "брејк" у Денверу за егал у финалу

ВИДЕО: Ни 41 поен Јокића није помогао Нагетсима, Мајамијев "брејк" у Денверу за егал у финалу

Радио 021 05.06.2023
Кошаркаши Мајами хита победили су Денвер нагетсе 111:108 у другом мечу НБА финала, изједначивши серију на 1-1. Ни 41 поен и 11 скокова Николе Јокића нису помогли домаћинима да избегну први пораз на свом паркету у плеј-офу ове… »

Вести дана »