Povezane vesti
2 Žene izbačene iz zadruge! Bile ubeđene da će ući u superfinale, nije ni svesna ko je čeka u studiju, pao i poljubac…
Kurir 05.06.2023
Rijaliti šou Zadruga napustila Miljana Popović, koja je tako zauzela 27. mesto, i Šarmen Soraja, koja je tako učešće završila na 26. mestu. - Ja sam bila ja, nisam se trudila da se nametnem, mogla sam više da se zezam, a iskreno mislim da svako… »
Njih dve su sinoć izbačene iz zadruge 6: Odmah raskrinkale Zvezdana i Janjuša: "Planira da se pomiri sa bivšom ženom"
Blic 05.06.2023
Finale rijaliti šou programa "Zadruga" se održava 8. juna, a sinoć su imanje u Šimanovcima napustile još dve takmičarke, koje se neće boriti za nagradu od 70.000 evra. Naime, 27. mesto u "Zadruzi" je zauzela Miljana Popović, dok je na 26. Šarmen… »
Vesti dana »
Najnovije upozorenje RHMZ na padavine: Sneg će zavejati ove delove Srbije! Upaljen meteo alarm, evo šta nas čeka za vikend
Kurir pre 2 satajoš 14 povezanih
Vildoza igrao protiv Partizana sa aparatom u uhu: Devojka Milica ga je na to naterala i on joj je zahvalan
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih
(Video) Napadnuta Rusija: Ukrajinci se obrušili na Rostovsku oblast, otkriveno šta je pogođeno: Kulja crni dim posle velike eksplozije
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Danas Srbija staje na 15 minuta, a studenti na 12 sati: Evo gde će sve biti odata počast za 15 stradalih u Novom Sadu
Nova pre 11 minutajoš 9 povezanih
Bezbednosne snage nasilno rasterale demonstrante u Gruziji: Napadnuti novinari
Danas pre 46 minutajoš 8 povezanih