Povezane vesti
Bežala od sirotinje, bila poročna i probala svašta! Stoja krenula za novcem - Završila na ulici sa sinom: Mučila sam se!
Mondo 05.06.2023
Stoja Novaković prisetila se odrastanja i ispričala da je, kao klinka, bila poročna, da je bežala od kuće i da je probala sve i svašta jer joj je to bio beg od siromašne porodice, u kojoj je s bratom odrastala. Stoja Novaković prisetila se odrastanja i… »
„Otac me je tukao, baba me je branila“: Stoja o problemima iz prošlosti, a kad je otišla iz roditeljske kuće – usledio je pakao…
Nova 05.06.2023
Njen život je oduvek zanimao medije. Pevačica Stoja Novaković imala je problema u tinejdžerskom periodu, kada je trpela i porodično nasilje od strane oca, koji se oštro protivio tome što mu je ćerka pušač. „Nikad nisam maštala, kao sve devojčice, o udaji… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 43 povezane

Izraelski mediji: Srbija potpisala ugovor o kupovini vojne opreme od izraelske kompanije vredan 1,64 milijarde dolara
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 15 povezanih

Petoro osumnjičenih za napad na "Kobre" na protestu u Novom Sadu u pritvoru na Klisi, jedan u kućnom pritvoru
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih

Referendum u republici srpskoj krajem septembra: Dodik najavio vladu nacionalnog jedinstva - "Dejtonski sporazum je srušen"
Večernje novosti pre 54 minutajoš 26 povezanih