Повезане вести
Годинама сам лагао девојке да не могу да имам децу! Мики Ђуричић у 47. поново постаје отац - "Живот ми се преокренуо"
Мондо 05.06.2023
Мики Ђуричић ће ускоро добити још једно дете и данас води миран породичан живот захваљујући супрузи Ангелини која га је из корена променила. Мики Ђуричић ће ускоро добити још једно дете и данас води миран породичан живот… »
"Лагао сам да не могу да имам децу": Шок признање Микија Ђуричића након вести да чека друго дете: "Живот ми се преокренуо"…
Блиц 05.06.2023
Супруга бившег задругара Микија Ђуричића у другом је стању, а он је лепу вест са свима поделио јавно. Мики је сада признао да је пре него што је упознао супругу лагао своје девојке да не може да има децу. - Мислио сам да никада… »
Мики Ђуричић са ангелином чека друго дете! Уз њу се оканио скандала, смирио се, а ово су му планови за будућност
Курир 05.06.2023
Мики Ђуричић (46) поново постаје отац! Бивши учесник "Задруге" похвалио се на друштвеним мрежама да је његова супруга Ангелина у другом стању: "Ускоро опет роде у дому Ђуричића"! Мики је у животној исповести открио да је, пре… »
(Фото) трудна жена микија Ђуричића: Бивши задругар поделио срећне вести: "Ускоро опет роде у нашем дому"
Блиц 04.06.2023
Бивши ријалити учесник Мики Ђуричић (46) пре три године постао је отац девојчице којој су дали име Дуња, а његова супруга је поново у благословеном стању. Мики се тим поводом огласио на свом Инстаграм профилу где је обавестио… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс открива која компанија је главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Правда пре 1 сатјош 19 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 2 сатајош 9 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 2 сатајош 3 повезане
„Пазите на Вучићеву нову надреалну идеју“: Јутарњи лист о састанку председника Србије са фон дер Лајен
Данас пре 2 сатајош 20 повезаних