Povezane vesti
Bata nije delio uloge na velike i male, a ova mu je bila omiljena: U čast 90. rođendana porodica najavila osnivanje fondacije
Kurir 05.06.2023
Domaću kinematografiju obeležio je legendarni glumac Velimir Bata Živojinović, a povodom 90 godina od njegovog rođenja sinoć u Jugoslovenskoj kinoteci priređena je i zložba studentskih plakata, maraton filmova i dolazak dve Zlatne arene u njegov… »
"Mislio sam da je crkla neka životinja, a kad sam shvatio šta je, sve sam zapalio" Niko nije znao za ovaj hobi Bate…
Kurir 05.06.2023
Velimir Bata Živojinović svojim ulogama obeležio je jugoslovensku kinematografiju, a danas se navršava 90 godina od njegovog rođenja. Glumac koji je igrao u preko 300 ostvarenja, stekao je slavu ne samo od Vardara do Triglava, već i širom Kine. Bez… »
Vesti dana »
Napad na inspektore u Aranđelovcu tokom kontrole neregistrovanog doma za stare
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Željko Obradović najavio duel sa Monakom: Oni koji nisu igrali u Bolonji treba da pomognu ekipi
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Glumci pozorišta u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu stupaju u sedmodnevni štrajk
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Žika Jakšić plače na svom rođendanu! Pavlina Radovanović mu je došla kao specijalan gost, a njega slomile emocije
Blic pre 3 satajoš 2 povezane