Повезане вести

Нисам их убио, ја сам их ожалио као што нису ни најрођенији! Џонић изнео шокантне завршне речи пред пресуду за троструко…

Нисам их убио, ја сам их ожалио као што нису ни најрођенији! Џонић изнео шокантне завршне речи пред пресуду за троструко…

Курир 06.06.2023
Пресуда Горану Џонићу за тешко троструко убиство породице Ђокић из Алексинца биће донесена 16. јуна за када је заказано изрицање коначног става Вишег суда у Нишу о овом незапамћеном зверству на југу Србије. На рочишту 6. јуна… »
Затражена доживотна робија за убицу трочлане алексиначке породице

Затражена доживотна робија за убицу трочлане алексиначке породице

Политика 06.06.2023
НИШ – У Вишем суду у Нишу јуче је изношењем завршних речи правних заступника оштећених, оптуженог и његових бранилаца, завршен вишемесечни судски процес против Горана Џонића (67), пензионисаног ватрогасца из алексиначког села… »
У Нишу данас завршне речи на суђењу за брутално убиство трочлане породице Ђокић

У Нишу данас завршне речи на суђењу за брутално убиство трочлане породице Ђокић

Данас 06.06.2023
Пред Вишим судом у Нишу данас су се чуле завршне речи у процесу против пензионисаног ватрогасца Горана Џонића (61), кога оптужница терети за брутално убиство трочлане породице Ђокић из Алексинца, извршено у ноћи између 26. и 27… »
Завршне речи на суђењу за убиство трочлане породице из Алексинца - тужилаштво тражи доживотни затвор

Завршне речи на суђењу за убиство трочлане породице из Алексинца - тужилаштво тражи доживотни затвор

Инсајдер 06.06.2023
Више јавно тужилаштво у Нишу је предложило суду да Горана Џонића осуди на казну доживотног затвора због убиства трочлане породице Ђокић из Алексинца – Горана (57), Гордане (56) и њихове кћерке Лидије (25), 26. септембра 2021… »
Тужилаштво тражи доживотну казну затвора за Горана Џонића

Тужилаштво тражи доживотну казну затвора за Горана Џонића

РТС 06.06.2023
Тужилаштво је Вишем суду у Нишу предложило да се Горан Џонић осуди на доживотну казну затвора за убиство трочлане породице Ђокић из Алексинца – Горана (57), Гордане (56) и њихове кћерке Лидије (25), 26. септембра 2021. године… »
Тужилаштво тражи доживотну робију за Џонића, он негира кривицу: „Ни њихови најрођенији их нису жалили као ја“

Тужилаштво тражи доживотну робију за Џонића, он негира кривицу: „Ни њихови најрођенији их нису жалили као ја“

Нишке вести 06.06.2023
Џонић је од суда тражио да поново исприча своју верзију убиства Ђокића и додао да након тога, уколико се докаже да је крив, може да буде осуђен на доживотну затворску казну или смртну казну. „Дан пре него што се догодило убиство… »
Џонић се расплакао на суђењу и негирао оптужбе! Прети му 40 година робије због убиства породице Ђокић

Џонић се расплакао на суђењу и негирао оптужбе! Прети му 40 година робије због убиства породице Ђокић

Мондо 06.06.2023
Данас је у Вишем суду у Нишу одржана завршна реч Горана Џонића који је осумњичен за убиство породице Ђокић из Алексинца. Данас је у Вишем суду у Нишу одржана завршна реч Горана Џонића који је осумњичен за убиство породице… »
Тужилаштво тражи доживотни затвор за Џонића: Тражио да опет исприча своју верзију догађаја, пресуда 13. јуна

Тужилаштво тражи доживотни затвор за Џонића: Тражио да опет исприча своју верзију догађаја, пресуда 13. јуна

Телеграф 06.06.2023
Када је Џонић у једном тренутку гласно рекао да није крив, реаговала је рођака убијених и добацила: "Ниси крив, ниси, кажи онда ко је" Више јавно тужилаштво у Нишу затражило је у завршној речи доживотну затворску казну за Горана… »
Срамно понашање! Џонић се расплакао на суђењу па негирао оптужбе: Немам везе са убиством породице Ђокић

Срамно понашање! Џонић се расплакао на суђењу па негирао оптужбе: Немам везе са убиством породице Ђокић

Курир 06.06.2023
Горан Џонић, осумњичени за убиство породице Ђокић из Алексинца се расплакао на кратко, када је данас у Вишем суду у Нишу давао своју завршну реч. - Све је овде измишљено, немам ја с тим везе. У просторијама полиције сам тучен… »
Хаос током завршних речи за убиство породице Ђокић: Адвокат убијених: "За овакве злочине није требало да се укине смртна…

Хаос током завршних речи за убиство породице Ђокић: Адвокат убијених: "За овакве злочине није требало да се укине смртна…

Блиц 06.06.2023
- Предлажем суду да га осуди на доживотан затвор - рекла је заменица Вишег јавног тужиоца Татјана Стевановић у завршним речима на суђењу Горана Џонића (59) из Моравца. Овај мушкарац оптужен је да је 27. септембра 2021. године… »
Случај убијене породице из Алексинца: Тужилац тражи доживотну робију за Горана Џонића, он наставља да негира кривицу

Случај убијене породице из Алексинца: Тужилац тражи доживотну робију за Горана Џонића, он наставља да негира кривицу

Еуроневс 06.06.2023
Завршним речима тужилаштва и одбране данас је настављено суђење Горану Џонићу, оптуженом за убиство трочлане породице Ђокић из Алексинца – Горана (57), Гордане (56) и њихове ћерке Лидије (25), 26. септембра 2021. године. Виши… »
Адвокати убијене породице Ђокић траже доживотни затвор за Џонића: Данас завршне речи пред изрицање пресуде

Адвокати убијене породице Ђокић траже доживотни затвор за Џонића: Данас завршне речи пред изрицање пресуде

Курир 06.06.2023
Заступници убијене породице Ђокић из Алексинца затражили су данас доживотни затвор за Горана Џонића из Моравца. Иначе, данас све стране дају завршну реч пред изрицање пресуде. - Истичем безобзирност оптуженог и недостатак било… »
Данас завршница суђења Горану Џонићу, оптуженом за убиство трочлане породице

Данас завршница суђења Горану Џонићу, оптуженом за убиство трочлане породице

РТВ 06.06.2023
НИШ - У Вишем суду у Нишу данас треба да се излагањем завршних речи оконча суђење Горану Џонићу, оптуженом за убиство трочлане породице Ђокић из Алексинца Горана (57), Гордане (56) и њихове ћерке Лидије (25), 26. септембра… »
Завршница суђења за убиство породице Ђокић у моравцу! После завршних речи следи изрицање пресуде за један од…

Завршница суђења за убиство породице Ђокић у моравцу! После завршних речи следи изрицање пресуде за један од…

Блиц 05.06.2023
Завршним речима тужилаштва и одбране сутра ће бити настављено суђење пензионисаном ватрогасцу Горану Џонићу (59) из Моравца који је оптужен да је 27. септембра 2021. године на месту званом “Дудин гај” усмртио брата од тетке… »

Вести дана »