Povezane vesti

Grifin nasledio Budenholzera u Milvokiju

Grifin nasledio Budenholzera u Milvokiju

Sportski žurnal 06.06.2023
Doskorašnji pomoćni trener Toronta preuzima kormilo Baksa. Milvoki Baksi su saopštili da je Adrijan Grifin, dosadašnji pomoćni trener Toronta imenovan za novog trenera. Grifin (48) je na mestu trenera Milvokija zamenio Majka Budenholzera, koji je… »
Milvoki dobio novog trenera

Milvoki dobio novog trenera

Sportske.net 06.06.2023
Milvoki Baksi dobili su novo trenera. U pitanju je 48-godišnji Adrijan Grifin, dosadašnji pomoćni trener Toronta. Grifin će na toj poziciji da zameni Majka Badenholzera koga je klub otpustio posle ispadanja Baksa u prvom krugu plej-ofa. Milvoki je bio… »
Grifin novi trener Milvoki baksa

Grifin novi trener Milvoki baksa

Novi magazin 06.06.2023
Košarkaški klub Milvoki imenovao je noćas Adrijana Grifina za novog trenera, nakon što je otkaz zbog eliminacije u prvoj rundi plej-ofa dobio Majk Budenholcer. Grifin je prethodnih pet sezona bio pomoćni trener Toronto reptorsa, a sa kanadskim timom… »
Adrijan Grifin novi trener Milvoki Baksa

Adrijan Grifin novi trener Milvoki Baksa

Euronews 06.06.2023
Košarkaški klub Milvoki saopštio je danas da je dosadašnji pomoćni trener Toronta, Adrijan Grifin imenovan za novog trenera Baksa. Grifin (48) je na mestu trenera Milvokija zamenio Majka Budenholzera, koji je dobio otkaz posle eliminacije Baksa u… »
Grifin zvanično na klupi Baksa

Grifin zvanično na klupi Baksa

Sport klub 06.06.2023
Milvoki Baksi, dvostruki NBA šampioni, dobili su zvanično novog trenera. Ekipu je preuzeo 48-godišnji Adrijan Grifin, dosadašnji pomoćni trener Toronta. Grifin će na toj poziciji da zameni Majka Badenholzera koga je klub otpustio posle ispadanja… »

Vesti dana »