Povezane vesti
Benzema: Želeo sam da završim karijeru u Realu, Madrid će uvek biti moja porodica
Politika 06.06.2023
MADRID – Francuski fudbaler Karim Benzema izjavio je danas u Madridu da je želeo da završi igračku karijeru u Realu, ali je dodao da je tužan što napušta madridski klub. Benzema je pre dva dana saopštio da neće da produži ugovor sa Realom, pošto planira… »
Benzema na oproštaju od Reala: Najbolji klub u istoriji
Sport klub 06.06.2023
Francuski fudbaler Karim Benzema izjavio je u Madridu da je želeo da završi igračku karijeru u Realu, ali da se nekada neke stvari dogode neplanirano. Benzema je pre dva dana saopštio da neće da produži ugovor sa Realom, pošto planira da nastavi karijeru… »
Benzemin oproštaj: "Želeo sam da u Realu završim karijeru"
Sportske.net 06.06.2023
Najstariji dobitnik "Zlatne lopte" u modernoj istoriji fudbala je na konferenciji za medije istakao da je ostvario svoje dečačke snove. "Teško je bilo šta reći, ali hvala Realu i mojim saigračima mnogo. Imao sam tu sreću da ostvarim svoj san o kojem sam… »
Benzema potpisao trogodišnji ugovor sa saudijskim Al Ittihadom
Al Jazeera 06.06.2023
Al Ittihad će biti tek treći klub u karijeri 35-godišnjeg francuskog napadača, koji je počeo kao igrač francuskog Lyona, a u Real Madridu je bio od 2009. godine. Francuski nogometaš Karim Benzema potpisao je trogodišnji ugovor s Al Ittihadom, klubom iz… »
Benzemi najveći ugovor u istoriji fudbala
Sport klub 06.06.2023
Karim Benzema je potpisao najveći ugovor u istoriji fudbala prema pisanju Footmercata. Francuz će za tri godine ugovora sa Al Itihadom iz Saudijske Arabije zaraditi 600 miliona evra. Al Itihad će biti tek treći klub u karijeri 35-godišnjeg francuskog… »
Vesti dana »
„Ministre, lopove“: Suđenje Selakoviću počinje pod lupom javnosti
Mašina pre 9 minutajoš 31 povezana
Veliko interesovanje građana za upis bespravnih objekata – podneto više od 1,8 miliona prijava
RTK pre 29 minutajoš 22 povezane
Komisija za reviziju i ažuriranje biračkog spiska započela rad
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 20 povezanih
"Nema nikakav kontakt sa osobom", Kaja se preko saradnika oglasila nakon što je izgoreo lokal njenog prvog muža
Telegraf pre 13 minutajoš 18 povezanih