Povezane vesti
Di Marija potvrdio odlazak iz Juventusa
Politika 06.06.2023
TORINO – Argentinski fudbaler Anhel di Marija potvrdio je na društvenim mrežama da nije više fudbaler Juventusa. Di Marija (35) je postao slobodan agent posle isteka ugovora sa torinskim velikanom, u koji je stigao lane iz Pari Sen Žermena, a putem… »
Di Marija odlazi iz Juventusa, "gorak ukus" ostaje!
Sportske.net 06.06.2023
Argentinski fudbaler Anhel Di Marija potvrdio je danas da neće produžiti ugovor sa Juventusom. "Došao sam do kraja teškog i komplikovanoh perioda. Odlazim da siguran da sam dao sve od sebe. Nismo uspeli da osvojimo titule, i zbog toga ostaje gorak… »
Di Marija: Dao sam sve od sebe za titule, ali nije bilo moguće
Sportski žurnal 06.06.2023
Argentinac potvrdio da odlazi iz Juventusa, moguć odlazak u SAD ili Saudijsku Arabiju. Argentinac Anhel Di Marija potvrdio je na društvenim mrežama da nije više fudbaler Juventusa. Di Marija (35) je postao slobodan agent posle isteka ugovora sa… »
Mag fudbala potvrdio na društvenim mrežama DI MARIJA OTIŠAO IZ JUVENTUSA
Dnevnik 06.06.2023
TORINO: Argentinski fudbaler Anhel Di Marija potvrdio je na društvenim mrežama da nije više fudbaler Juventusa. Di Marija (35) je postao slobodan agent posle isteka ugovora sa torinskim velikanom, u koji je stigao lane iz Pari Sen Žermena, a putem… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 49 minutajoš 4 povezane
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 1 satjoš 2 povezane