Povezane vesti
Jovana Jeremić otkrila na šta troši basnoslovne sume novca
Vesti online 06.06.2023
Voditeljka Jovana Jeremić pazarila je nedavno stan na Dorćolu za koji je izdvojila 200.000 evra. Kako voditeljka kaže, sve što poseduje, isključivo je sama sebi kupila – Moj tata je rekao da sam ja materijalista. Da nisam biznismen, spavala bih u… »
"Da nisam biznismen, spavala bih u kontejneru": Jovana Jeremić sve daje u nekretnine - Neko kupuje tašne, a ja stanove!
Mondo 06.06.2023
Jovana Jeremić sav novac ulaže u nekretnine i kaže da će, kada ponovo zaradi, kupiti još jednu, iako je nedavno počastila sebe stanom na Dorćolu. Jovana Jeremić sav novac ulaže u nekretnine i kaže da će, kada ponovo zaradi, kupiti još jednu… »
Jeremićka šokirala izjavom: Spavala bih u kontejneru! Voditeljka otkrila svoj tip ličnosti i na šta troši basnoslovne sume…
Kurir 06.06.2023
Voditeljka Jovana Jeremić iskeširala je basnoslovnu sumu novca za novi stan koji sređuje, a koji se nalazi u blizini njenog trenutnog doma. Povodom toga, ekipa Kurira patrolirala je Dorćolom gde su nam voditeljkine komšije otkrile iz prve ruke kakva… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana