Повезане вести

Јована Јеремић открила на шта троши баснословне суме новца

Јована Јеремић открила на шта троши баснословне суме новца

Вести онлине 06.06.2023
Водитељка Јована Јеремић пазарила је недавно стан на Дорћолу за који је издвојила 200.000 евра. Како водитељка каже, све што поседује, искључиво је сама себи купила – Мој тата је рекао да сам ја материјалиста. Да нисам… »
"Да нисам бизнисмен, спавала бих у контејнеру": Јована Јеремић све даје у некретнине - Неко купује ташне, а ја станове!

"Да нисам бизнисмен, спавала бих у контејнеру": Јована Јеремић све даје у некретнине - Неко купује ташне, а ја станове!

Мондо 06.06.2023
Јована Јеремић сав новац улаже у некретнине и каже да ће, када поново заради, купити још једну, иако је недавно почастила себе станом на Дорћолу. Јована Јеремић сав новац улаже у некретнине и каже да ће, када поново заради… »
Јеремићка шокирала изјавом: Спавала бих у контејнеру! Водитељка открила свој тип личности и на шта троши баснословне суме…

Јеремићка шокирала изјавом: Спавала бих у контејнеру! Водитељка открила свој тип личности и на шта троши баснословне суме…

Курир 06.06.2023
Водитељка Јована Јеремић искеширала је баснословну суму новца за нови стан који сређује, а који се налази у близини њеног тренутног дома. Поводом тога, екипа Курира патролирала је Дорћолом где су нам водитељкине комшије… »

Вести дана »