Povezane vesti
Pola miliona evra subvencija za dodatna ulaganja u Jaffa fabriku
Nova ekonomija 06.06.2023
„Jaffa fabrika biskvita“ sa sedištem u Kuli dobila je 556.000 evra državnih subvencija za dodatne investicije, vidi se iz ugovora koji je u maju potpisala sa Ministarstvom privrede. Kompanija se obavezala da će do kraja 2024. godine uložiti najmanje 2,8… »
BMTS dobio 4,2 miliona evra subvencija za nova-stara zapošljavanja
Nova ekonomija 06.06.2023
Kompaniji „BMTS Technology“, koja u Novom Sadu sklapa turbo-punjače za automobile, krajem maja odobreno je 4,2 miliona evra državnih subvencija. Iako je kompanija bila u obavezi da zaposli preko 450 novih radnika da bi dobila ovu državnu pomoć, ona je to… »
Vesti dana »
Šta je traženo i nađeno u zgradi Rektorata? Tintor i Stevanović za Euronews Srbija o akciji UKP-a
Euronews pre 4 minutajoš 27 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 3 satajoš 34 povezane
Svemirska osmica, efekat praćke i tamna strana Meseca – koji su naredni koraci misije „Artemis 2“
RTS pre 1 satjoš 51 povezana
uživo Skaču cene nafte nakon Trampovog govora, Amerika upozorava na moguće napade u Albaniji povezane sa Iranom
NIN pre 4 minutajoš 49 povezanih