Повезане вести
Ђоковић: Одлучио тај-брејк у другом сету
Политика 06.06.2023
Српски тенисер и трећи играч света изјавио је данас да је тај-брејк у другом сету био преломни тренутак меча. „То је био преломни тренутак меча. Била би друга прича да сам изгубио и други сет. Била су ово два меча у једном. Прва… »
Дјоковић ће се борити у полуфиналу до последње капи зноја
Нови магазин 06.06.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић, који се пласирао у полуфинале Ролан Гароса победивши Карена Хачанова са 3:1, најавио је да ће дати све од себе да освоји трофеј Отвореног првенства Француске. Он је после победе против Хачанова, када… »
Ноле открио којом тактиком је сломио Хачанова: ''Осетио сам да је 'прекидач' укључен!''
Спортске.нет 06.06.2023
Велику борбу у прва два сета током четвртфинала Ролан Гароса водили су Новак Ђоковић и Карен Хачанов, али Ноле је у тај-брејку другог сета коначно дошао до своје игре, добио га је са 7:0, после чега је за њега било све много… »
Мораће боље, али зна то и Новак
Спорт клуб 06.06.2023
Може да значи нешто, али и не мора. Не звучи баш много паметно онај ко изговори те речи, али управо су оне примењиве на очекивања од Новака Ђоковића после четвртфинала на Ролан Гаросу. Да, ако жели даље, Новак ће морати да… »
Ђоковић очекивао отпор Хачанова: Нико вам ништа не поклања на Ролан Гаросу
Еуроневс 06.06.2023
Новак Ђоковић је 12. пут стигао до полуфинала Ролан Гароса и чека бољег из дуела Карлоса Алкараса и Стефаноса Циципаса. Карен Хачаов је био бољи у првом сету, али је Новак потенцирао да је ухватио прави ритам тек после… »
„Добар је Алкарас, подсећа ме на неког из његове земље“
Спорт клуб 06.06.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Ролан Гароса. Али и сам признаје да меч против Карена Хачанова није био лак и да се може поделити на два дела. Утисак је да је одлучио тај-брејк другог сета, који је… »
Ђоковић: Два меча у једном, први до тај-брејка другог сета и други после
ИндексОнлине 06.06.2023
ПАРИЗ – Одиграо сам два меча у једном, први до тај-брејка другог сета и други после. Успео сам да одиграм тај-брејк савршено, освојим са нулом, а после сам пронашао ритам и одиграо на више нивоа боље, рекао је најбољи српски… »
Новак: Карлос мора још да весла до Рафе и Роџера…
Спорт клуб 06.06.2023
Новак Ђоковић каже да је Карлос Алкараз главни фаворит за освајање титуле на Ролан Гарос, пред потенцијални међусобни дуел у полуфиналу. Досад су се састали једном, у Мадриду прошле године је победио Алкараз у тај брејку трећег… »
Вести дана »
Пољопривредници сутра на састанку у Влади: "Ако не може ништа боље, нека бар врате цену млека као што је била"
Н1 Инфо пре 55 минутајош 31 повезана
Пилот се обратио пред полазак по Србе у Египту: Наставља се евакуација наших држављана из Израела
Мондо пре 8 минутајош 102 повезане
Сукоб се шири Блиским истоком: САД и Израел настављају ударе на Иран и Либан, почела евакуација Срба
НИН пре 9 минутајош 80 повезаних
Цена гаса отишла у небо: Атрономска поскупљења у Европи због рата у Ирану
Вечерње новости пре 1 сатјош 27 повезаних
Брзом пругом од Београда до Будимпеште од 27. марта, један правац 25 евра
Спутник пре 1 сатјош 24 повезане