Povezane vesti
"Doživela sam šok na romskoj svadbi, šta sam tamo sve videla": Pevačica je devedesetih harala, otimali su se oko nje, a jedna…
Blic 06.06.2023
Pevačica Vanesa Šokčić je već godinama prisutna na estradnoj sceni, a sada se prisetila jedne tezge sa početka karijere. Naime, reč je o njenom nastupu na jednoj romskoj svadbi na kojima je uvek važila kao sinonim za dobar provod i ogroman bakšiš. "To mi… »
Šta sam tamo videla... Bio mi je šok! Devedesetih je harala, otimali se oko nje, a jednu tezgu nikad neće zaboraviti
Mondo 06.06.2023
Vanesa Šokčić je na početku karijere bila najtraženija na romskim svadbama, a mnogi su slavlja zakazivali prema njenom rasporedu. Vanesa Šokčić je na početku karijere bila najtraženija na romskim svadbama, a mnogi su slavlja zakazivali prema njenom… »
Vesti dana »

Uzeo praćku, pa klikerima gađao ljude: Mladić (19) iz Lazarevca osumnjičen za nasilničko ponašanje
Telegraf pre 12 minutajoš 27 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa osveženjem i najavom ponovnog toplog talasa
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 29 povezanih

Zrenjaninac pijan automobilom naleteo na dve biciklistinje, jedna preminula na licu mesta
N1 Info pre 57 minutajoš 20 povezanih

Rojters objavio detalje Putinove ponude za kraj rata: Neki zahtevi bi predstavljali ogromne izazove za Kijev
Euronews pre 1 satjoš 50 povezanih

Macut: Napadi na državne institucije očigledan početak udara i na sudsku vlast; Đurić: Kazniti napadače na prostorije SNS i tužilaštvo
RTV pre 17 minutajoš 12 povezanih