Повезане вести

Јавно показала шта мисли о снаји! Даркова жена заблистала на промоцији његовог албума - а онда се сусрела са свекрвом!

Јавно показала шта мисли о снаји! Даркова жена заблистала на промоцији његовог албума - а онда се сусрела са свекрвом!

Мондо 06.06.2023
Дарко Лазић организовао је промоцију новог албума у једном престоничком локалу, а његова супруга Катарина "украла" је сву пажњу. Дарко Лазић организовао је промоцију новог албума у једном престоничком локалу, а његова супруга… »
Велика је срамота да вам стављају бакшиш у деколте! Махрина ударила на колегинице, а на питање о Елени настао тајац!

Велика је срамота да вам стављају бакшиш у деколте! Махрина ударила на колегинице, а на питање о Елени настао тајац!

Мондо 06.06.2023
Млада певачица Марина Цветковић, познатија као Махрина жестоко је ударила на поједине колегиницем, али и признала коме се никада не би јавила да га сретне на неком јавном догађају. Млада певачица Марина Цветковић, познатија као… »
"Бежим ја од њега, бежи он од мене" Махрина проговорила о Хенију након свега, а на питање о Елени Китић настао је тајац!

"Бежим ја од њега, бежи он од мене" Махрина проговорила о Хенију након свега, а на питање о Елени Китић настао је тајац!

Курир 06.06.2023
Промоција Дарка Лазића окупила је многе певаче и естрадне личности у једном елитном локалу у срцу Београда. Певача су подржале многобројне колеге, пријатељи али и породица која је са поносом пратила комплетан догађај. Махрина је… »
Пољубац који је украо шоу! Даркова мајка и супруга Катарина заблистале на промоцији, па заувек ставиле тачку на сва нагађања!…

Пољубац који је украо шоу! Даркова мајка и супруга Катарина заблистале на промоцији, па заувек ставиле тачку на сва нагађања!…

Курир 06.06.2023
У једном елитном локалу у срцу престонице, Дарко Лазић обележио је још један у низу успеха, а то је нови албум на коме је вредно радио. Недавно је открио да је овај пројекат оно што је одувек желео и да је свака песма у његовом… »
Катарина Лазић бацила у сенку супругову промоцију! Појавила се у белој изазовној хаљини, нико не скида поглед са извајаног…

Катарина Лазић бацила у сенку супругову промоцију! Појавила се у белој изазовној хаљини, нико не скида поглед са извајаног…

Курир 06.06.2023
Дарко Лазић у једном престоничком локалу обележио је промоцију новог албума на којој је вредно радио у последње време. Недавно је открио да је овај пројекат оно што је одувек желео и да је свака песма у његовом маниру, али и да… »
Дарко Лазић шокирао стајлингом! Певач први дошао на сопствену промоцију, присутни коментарисали само једно! (фото)

Дарко Лазић шокирао стајлингом! Певач први дошао на сопствену промоцију, присутни коментарисали само једно! (фото)

Курир 06.06.2023
Дарко Лазић у једном престоничком локалу обележава промоцију новог албума на којој је вредно радио у последње време. Породица, пријатељи и колеге са естрадног неба позвани су да уприличе његову свечаност, а певач је као прави… »

Вести дана »