Повезане вести

"Здраво, ја сам Оља, нисам се чула са мајком 12 сати" Низ порука ћерке убијене Рускиње открио злочин у Панчеву (фото)

"Здраво, ја сам Оља, нисам се чула са мајком 12 сати" Низ порука ћерке убијене Рускиње открио злочин у Панчеву (фото)

Курир 07.06.2023
Руски држављанин, хирург Ашот Г. (51) ножем је, како се сумња, заклао своју супругу педијатра Олгу Г. (50), потом удавио њиховог сина (9), па извршио самоубиство у њиховом стану у Панчеву. - Здраво! Зовем се Оља, ја сам… »
Најновији детаљи истраге убиства породице из Русије у Панчеву: Овако је отац пресудио сину, супрузи и себи

Најновији детаљи истраге убиства породице из Русије у Панчеву: Овако је отац пресудио сину, супрузи и себи

Телеграф 07.06.2023
"Клупко" је почело да се одмотава када је на групу на Телеграму, стигла порука њихове ћерке у којој моли да јој неко открије где су јој мама, тата и брат. Истрагом случаја двоструког убиства и самоубиства у Панчеву у којем је… »
Кухињским ножем заклао жену, угушио сина, па се обесио! Сви детаљи масакра у Панчеву, комшијама једна ствар била чудна

Кухињским ножем заклао жену, угушио сина, па се обесио! Сви детаљи масакра у Панчеву, комшијама једна ствар била чудна

Мондо 07.06.2023
У понедељак после поноћи, како се сумња, хирург А. Г. ножем је заклао своју супругу педијатра О. Г., потом удавио њиховог сина, па извршио самоубиство. У понедељак после поноћи, како се сумња, хирург А. Г. ножем је заклао… »
Сви детаљи језивог убиства жене и детета у Панчеву: Пас породице из Русије лајао цео дан, а ово је било чудно свима!

Сви детаљи језивог убиства жене и детета у Панчеву: Пас породице из Русије лајао цео дан, а ово је било чудно свима!

Курир 07.06.2023
Руски држављанин, хирург Ашот Г. (51) ножем је, како се сумња, заклао своју супругу педијатра Олгу Г. (50), потом удавио њиховог сина (9), па извршио самоубиство у њиховом стану у Панчеву. Двоструко убиство и самоубиство… »

Вести дана »