Povezane vesti
Iskače iz žbunja, u ruci drži radar: Žitelji Sarajeva zgroženi ponašanjem policajca, sindikat im poručio sramite se…
Kurir 07.06.2023
Snimak koji prikazuje kako policajac u sarajevskom naselju Stup zaustavlja vozilo, istrčavajući iza zelene površine tramvajskog pojasa, na kojoj je nisko rastinje, na glavnu gradsku saobraćajnicu izazvao je brojne komentare. Policajacv je u jednoj… »
VIDEO: Policajac u BiH iskače iz žbunja s radarom i zaustavlja automobil - usledile burne reakcije
Radio 021 07.06.2023
Na TikToku je objavljen video koji pokazuje sarajevskog saobraćajnog policajca koji zaustavlja automobile, ali tako da istrčava iz žbunja na glavni gradski kolovoz. Video je objavio portal Crna hronika, a mnogi korisnici društvenih mreža su rad… »
Iskače iz žbuna, pa zaustavlja vozila: Snimak policajca iz Sarajeva, koji hvata na prepad, razbesneo mnoge
Telegraf 07.06.2023
Neki su rekli da ovo liči na skrivenu kameru. Portal Crna-Hronika je objavio snimak na kojem se vidi kako jedan policajac iskače iz žbunja i zaustavlja vozače. Snimak je navodno nastao u sarajevskom naselju Stup, a mnogi korisnici društvenih mreža… »
Vesti dana »

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 43 minutajoš 24 povezane

Završen skup ispred Devete gimnazije: Roditelji kažu – ako bude potrebe, okupiće se ponovo
Novi magazin pre 3 satajoš 19 povezanih

Porastao broj žrtava požara u staračkom domu u Barajevu: Preminule još tri žene
Danas pre 31 minutajoš 16 povezanih

Volc: Ne znam kako je novinar završio u Signal grupi najviših zvaničnika SAD – nemam njegov broj telefona
N1 Info pre 37 minutajoš 21 povezana