Povezane vesti
Na "molbu" predsednika: Brnabić najavila povlačenje predloga zakona o javnim preduzećima
Moj Novi Sad 07.06.2023
Premijerka Ana Brnabić najavila je juče da će Vlada Srbije, na "molbu" predsednika Aleksandra Vučića, povući iz skupštinske procedure predlog zakona o upravljanju javnim preduzećima. Ona je ocenila da postoji mnogo dezinformacija i neistina o tom… »
Danica Popović: Protest nije trka već maraton, borba i protiv Vučića i protiv Zapada
Nova 07.06.2023
Dnevnu štampu prelistavali smo i komentarisali u društvu Danice Popović, profesorke na Ekonomskom fakultetu. Ona se osvrnula na priču o javnim preduzećima i to da je premijerka sinoć saopštila da Vlada povlači iz skupštinske procedure Zakon o upravljanju… »
Vesti dana »
"Rekli su mi da ne mogu sa njom sanitetom, da se snađem za taksi!" Majka preminule devojčice (4) u Čačku za Kurir: Doktor mi preko Vibera poslao otpusnu listu
Kurir pre 3 minutajoš 59 povezanih
Nikezić (SSP): Vučić zaslužio orden za najkorumpiranijeg političara u Evropi
Serbian News Media pre 4 satijoš 33 povezane
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 5 satijoš 26 povezanih
Nezgoda na gradilištu u Beogradu: Pao kran; Povređeni prebačen u Urgentni centar FOTO/VIDEO
B92 pre 5 satijoš 5 povezanih
Petković evropskim institucijama: Primena prištinskih zakona naškodiće Srbima na Kosovu i Metohiji
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 19 povezanih