Повезане вести

Четврта жена се придружила тужби против кик-боксера Ендруа Тејта

Четврта жена се придружила тужби против кик-боксера Ендруа Тејта

Инсајдер 07.06.2023
Четврта жена придружила се британској грађанској тужби за одштету против бившег кик-боксера и учесника ријалити програма Ендруа Тејта, тврдећи да ју је он давио и силовао након што су се упознали у ноћном клубу у граду Лутону… »
"Тејт ме давио док нисам изгубила свест, а онда ме силовао": Исповест жене која планира да тужи инфлуенсера

"Тејт ме давио док нисам изгубила свест, а онда ме силовао": Исповест жене која планира да тужи инфлуенсера

Телеграф 07.06.2023
Алис, што није њено право име, тврди да ју је Тејт давио током секса и наставио да има односе са њом када је изгубила свест. Жена која тврди да ју је контроверзни инфлуенсер Ендрју Тејт силовао, планира да га тужи. Она тврди да… »
Злостављање и Ендрју Тејт: „Гушио ме је док се нисам онесвестила", тврди Британка коју је малтретирао

Злостављање и Ендрју Тејт: „Гушио ме је док се нисам онесвестила", тврди Британка коју је малтретирао

Јужне вести 07.06.2023
АФП Тејта одводи румунска полиција Жена из Велике Британије каже да је Ендрју Тејт давио током сексуалног односа док се није онесвестила, а да јој је потом и претио. Британка, која је тада имала 20 година каже да је упознала… »
Злостављање и Ендрју Тејт: „Гушио ме је док се нисам онесвестила“, тврди Британка коју је малтретирао

Злостављање и Ендрју Тејт: „Гушио ме је док се нисам онесвестила“, тврди Британка коју је малтретирао

Данас 07.06.2023
Жена из Велике Британије каже да је Ендрју Тејт давио током сексуалног односа док се није онесвестила, а да јој је потом и претио. Британка, која је тада имала 20 година каже да је упознала контроверзног инфлуенсера у августу… »

Вести дана »