Повезане вести
Певач живи испод моста у шатору, нема ни за храну: Марија Шерифовић му помогла, обезбедила му дом, он се огласио: "Сада сам…
Блиц 07.06.2023
Марија Шерифовић одушевила је своје фанове када им је саопштила да жели да помогне једном талентованом младићу и обезбеди му дом. Наиме, на Јутјуб платформи појавио се снимак уличног певача Мустафе Хрустића из Зенице, који нема… »
Певач живи испод моста, нема ни за храну: Марија Шерифовић га тражи како би му помогла да се скући
Нова 07.06.2023
Марија Шерифовић јако се потресла након што је видела снимак талентованог уличног певача из Зенице Мустафе Хрустића, који живи испод моста. На Јутјубу се појавио снимак овог талентованог младића, а према подацима који пишу испод… »
Марија Шерифовић нашла мустафу који живи испод моста: Ево шта је певач из Зенице рекао и где сад спава
Курир 07.06.2023
Певачица Марија Шерифовић поделила је тужну причу о уличном певачу Мустафи Хрустићу из Зенице, који живи испод моста. Мустафа је остао без родитеља у седмој години, од кад се сам бори за свој живот. Из стана је морао да изађе… »
"Терали су ме да радим, ако не зарадим, чекају ме батине" Тешка животна прича певача Мустафе који спава у шатору испод моста…
Курир 07.06.2023
Певачица Марија Шерифовић поделила је тужну причу о у личном певачу Мустафи Хрустићу из Зенице, који живи испод моста. Иако су му многи предвиђали одличну каријеру и успех, нажалост, завршио је у шатору под мостом, на зеничкој… »
Мораш се лепо обући, ставити машну: Снимак певача који живи испод моста гануо Марију Шерифовић - Хајде да му нађемо дом!…
Мондо 07.06.2023
Певачица је погледала снимак објављен на Јутјубу, након чега је решила да реагује. Певачица је погледала снимак објављен на Јутјубу, након чега је решила да реагује Певачица Марија Шерифовић поделила је на Инстаграму снимак… »
Певач живи испод моста у шатору, нема ни за храну Марија Шерифовић га тражи: Нека јави ко зна где је да Мустафа добије дом и…
Курир 07.06.2023
Марија Шерифовић јако се потресла након што је видела снимак талентованог уличног певача из Зенице Мустафе Хрустића, који живи испод моста. На Јутјубу се појавио снимак овог талентованог младића, а према подацима који пишу испод… »
Вести дана »
Држављанин Србије међу троје ухапшених из балканског картела Претреси изведени и на више локација у Србији: Одузет мерцедес и 16 хиљада евра
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана