Повезане вести

Анђела након сусрета с родитељима после неколико месеци! Открила како је прошао разговор, огласио се Звездан: Стрепим!

Анђела након сусрета с родитељима после неколико месеци! Открила како је прошао разговор, огласио се Звездан: Стрепим!

Мондо 07.06.2023
Анђела Ђуричић отпутовала је родну кућу у Ђеновићима, где се после неколико месеци проведених у Задрузи, сусрела "очи у очи" с родитељима. Анђела Ђуричић отпутовала је родну кућу у Ђеновићима, где се после неколико месеци… »
Обавила сам разговор са родитељима Прво оглашавање Анђеле Ђуричић из Ђеновића!

Обавила сам разговор са родитељима Прво оглашавање Анђеле Ђуричић из Ђеновића!

Ало 07.06.2023
Након изласка из Задруге, Анђела је отишла у Црну Гору да обави разговор са својим родитељима. Анђела Ђуричић посетила је родну кућу у Ђеновићима, а сада је открила како је протекао сусрет са родитељима. -Својој сам кући… »
Први сусрет анђеле с братом! Ђуричићева стигла у Црну Гору - Залетела му се у загрљај, погледајте како је он реаговао!

Први сусрет анђеле с братом! Ђуричићева стигла у Црну Гору - Залетела му се у загрљај, погледајте како је он реаговао!

Мондо 07.06.2023
Анђела Ђуричић отпутовала је у Црну Гору, а тамо ју је први дочекао брат. Анђела Ђуричић отпутовала је у Црну Гору, а тамо ју је први дочекао брат. Након дисквалификације из Задруге, Анђела Ђуричић заједно с дечком Звезданом… »
(Фото) први сусрет Анђеле Ђуричић са братом: Чим је стигла у Црну Гору полетела му у загрљај

(Фото) први сусрет Анђеле Ђуричић са братом: Чим је стигла у Црну Гору полетела му у загрљај

Блиц 07.06.2023
Контроверзна бивша учесница "Задруге", Анђела Ђуричић је отишла у Црну Гору , а на аеродрому ју је сачекао брат. Како су раније писали медији, родитељи Анђеле Ђуричић, који живе у Херцег Новом су разочарани у ћерку и њено… »
Погледајте први сусрет анђеле Ђуричић са братом: Залетела му се у загрљај, нико није очекивао овакву његову реакцију

Погледајте први сусрет анђеле Ђуричић са братом: Залетела му се у загрљај, нико није очекивао овакву његову реакцију

Курир 07.06.2023
Анђела Ђуричић спаковала је кофере и напустила Београд. Она је отишла код родитеља у Црну Гору, где ју је дочекао рођени брат. Како је открила, њени родитељи нису знали да се враћа кући, само је њен рођени брат био у договору… »
Анђела Ђуричић стигла у Црну Гору: Родитељи ни не слуте шта им се спрема: "Неће им бити добро када ме буду видели"

Анђела Ђуричић стигла у Црну Гору: Родитељи ни не слуте шта им се спрема: "Неће им бити добро када ме буду видели"

Блиц 07.06.2023
Анђела Ђуричић спаковала је кофере и напустила Београд. Она је отишла код родитеља у Црну Гору, али без Звездана Славнића. Како каже, родитељи не знају да она долази, тако да ће за њих то бити велико изненађење. - Нисам… »
Анђела ђуричић отишла у Црну Гору: Напустила Мокин стан и отпутовала код родитеља, одмах се огласила: "Моја земља"

Анђела ђуричић отишла у Црну Гору: Напустила Мокин стан и отпутовала код родитеља, одмах се огласила: "Моја земља"

Блиц 07.06.2023
Некадашња учесница "Задруге", која је избачена из ријалитија због насиља и агресивног понашања, након бројних спекулација да је се породица одрекла, враћа се у Црну Гору. Она се, заједно са својим партнером Звезданом… »
Анђела Ђуричић дан пре суперфинала напустила Србију: Објавила видео из авиона, открила да је стигла код родитеља! Где је…

Анђела Ђуричић дан пре суперфинала напустила Србију: Објавила видео из авиона, открила да је стигла код родитеља! Где је…

Курир 07.06.2023
Анђела Ђуричић, која је дисквалификована из ријалити програма "Задруга 6" због физичког насртања на Мају Маринковић, објавила је на Инстаграм сторију да је отпутовала у родну Црну Гору. - Црна Гора. Моја земља - написала је… »

Вести дана »