Povezane vesti
Escobar: Srbi se moraju vratiti u institucije Kosova, a Priština formirati zajednicu srpskih općina
Al Jazeera 07.06.2023
SAD i EU pokušavaju dodatnim pritiscima, posebno na premijera Kosova Albina Kurtija, riješiti nove napetosti između Srbije i Kosova. Specijalni izaslanik SAD-a za Zapadni Balkan Gabriel Escobar izjavio je danas u Beogradu da je najveći izazov za Srbiju… »
Eskobar: Srbi moraju da se vrate u kosovske institucije, a Priština da formira ZSO
Beta video 07.06.2023
BEOGRAD - Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je danas u Beogradu da je najveći izazov za Srbiju da ubedi kosovske Srbe da se vrate u institucije i da kosovski Srbi treba učestvuju na lokalnim izborima na severu Kosova… »
Vučić obećao da će uticati na kosovske Srbe da izađu na nove izbore
Beta video 07.06.2023
BEOGRAD - Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar koji je zajedno sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom prethodna dva dana razgovarao sa zvaničnicima u Prištini i Beogradu, rekao je da je… »
Vesti dana »
"Udario me kamion, brate, samo jako" Vozač BMW-a jutros izazvao saobraćajku, pa se time pohvalio (video)
Mondo pre 19 minutajoš 49 povezanih
Ministarka Đedović Handanović razgovarala sa najvećim trgovcima nafte
Radio sto plus pre 24 minutajoš 24 povezane
(Ne) ide gas: Koji je "B" plan za Srbiju, ako do sutra ne bude ugovor sa Rusijom?
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Jokić: Gledao sam reprezentaciju, zahvalan sam onima koji su se odazvali
NIN pre 3 satajoš 55 povezanih