Povezane vesti

Ministar Goran Vesić: Ukidaju se dozvole za prevoz tereta i putnika između Srbije i Severne Makedonije

Kurir 07.06.2023
Prevoz tereta između Srbije i Severne Makedonije, koji se obavlja "u i iz trećih zemalja" ekološki prihvatljivim vozilima, od 1. avgusta ove biće liberalizovan, odnosno izuzet iz režima dozvola. Da prevedem na srpski - prevoznici iz naših zemalja od… »

Ukidaju se dozvole za prevoz tereta i putnika između Srbije i Severne Makedonije za ekološki prihvatljiva vozila

Euronews 07.06.2023
Prevoz tereta između Srbije i Severne Makedonije, koji se obavlja u trećim zemljama ili iz njih, ekološki prihvatljivim vozilima, biće liberalizovan, odnosno izuzet iz režima dozvola od 1. avgusta, rekao je danas ministar građevinarstva, saobraćaja… »

Ukidaju se dozvole za prevoz tereta i putnika između Srbije i Severne Makedonije

Telegraf 07.06.2023
Ministar je istakao i da je postignut veliki uspeh u vezi sa međunarodnim prevozom putnika u drumskom saobraćaju. Prevoz tereta između Srbije i Severne Makedonije, koji se obavlja "u i iz trećih zemalja" ekološki prihvatljivim vozilima, od 1. avgusta… »

Ukidaju se dozvole za prevoz tereta i putnika između Srbije i Severne Makedonije

RTV 07.06.2023
BEOGRAD - Prevoz tereta između Srbije i Severne Makedonije, koji se obavlja u trećim zemljama ili iz njih, ekološki prihvatljivim vozilima biće liberalizovan, odnosno izuzet iz režima dozvola od 1. avgusta, rekao je danas ministar građevinarstva… »

Vesti dana »