Повезане вести

Додик: Управни одбор ПИК-а је сумњив скуп људи који се лажно представљају

Додик: Управни одбор ПИК-а је сумњив скуп људи који се лажно представљају

Политика 07.06.2023
Бањалука – Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је Управни одбор Савета за споровођење мира (ПИК) скуп људи који се лажно представљају и изгледају довољни сами себи. „Дакле, сумњив скуп људи који… »
Шмит о изборном законодавству, имовини, Републици Српској и Додику

Политика 07.06.2023
САРАЈЕВО – Високи представник у БиХ Кристијан Шмит, којег Република Српска не признаје, изјавио је данас у Сарајеву да је међународна заједница одлучна у намери да подржава Босну и Херцеговину онолико дуго и интензивно колико је… »
Додик о седници ПИЦ-а и Шмиту: Сумњив скуп људи који се лажно представљају

Додик о седници ПИЦ-а и Шмиту: Сумњив скуп људи који се лажно представљају

Н1 Инфо 07.06.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио да су високи представник у БИХ Кристијан Шмит и чланови Савета за провођење мира (ПИЦ) "сумњив скуп људи, који се лажно представљају". Додик је навео да Савет за провођење… »
Шмит о изборном заканодавству, имовини, Републици Српској и Додику

Еуроневс 07.06.2023
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит, којег Република Српска не признаје, изјавио је данас у Сарајеву да је међународна заједница одлучна у намери да подржава Босну и Херцеговину онолико дуго и интензивно колико је то… »
Обраћање Шмита након седнице ПИК "Додик ме не прихвата као високог представника, али ме ипак слуша сваки дан"

Обраћање Шмита након седнице ПИК "Додик ме не прихвата као високог представника, али ме ипак слуша сваки дан"

Блиц 07.06.2023
Такозвани високи представник у БиХ, Кристијан Шмит данас се обратио на конференцији за новинаре, и то након седнице Савета за имплементацију мира (ПИК). Највише је говорио о питању имовине БиХ и транспарентности изборног… »

РТВ 07.06.2023
САРАЈЕВО - Високи представник у БиХ Кристијан Шмит, којег Република Српска не признаје, изјавио је данас у Сарајеву да је међународна заједница одлучна у намери да подржава Босну и Херцеговину онолико дуго и интензивно колико је… »

Вести онлине 07.06.2023
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит, којег Република Српска не признаје, узјавио је данас у Сарајеву да је међународна заједница одлучна у намери да подржава Босну и Херцеговину онолико дуго и интензивно колико је то… »
Сцхмидт: Неприхватљива реторика која пријети миру и стабилности

Сцхмидт: Неприхватљива реторика која пријети миру и стабилности

Ал Јазеера 07.06.2023
Питање државне имовине ријешено је у свим другим републикама насталим распадом Југославије, рекао је високи представник у БиХ. Након сједнице Вијећа за имплементацију мира (ПИЦ), јавности се обратио високи представник Цхристиан… »

Вести дана »