Povezane vesti
Poništeno rešenje MUP-a Crne Gore o zabrani ulaska Vladimira Božovića u zemlju
Insajder 07.06.2023
Upravni sud poništio je rešenje MUP-a o zabrani ulaska u Crnu Goru Vladimiru Božoviću, jer, kako se navodi, nije pojašnjeno koji su to razlozi da ambasador Srbije predstavlja smetnju po unutrašnju bezbednost zemlje. Presudom je usvojena tužba ambasadora… »
Upravni sud poništio rešenje kojim je Vladimiru Božoviću zabranjen ulazak u Crnu Goru
Danas 07.06.2023
Crnogorski Upravni sud poništio je rešenje Ministarstva unutrašnjih poslova od novembra prošle godine o zabrani ulaska u Crnu Goru diplomati Vladimiru Božoviću. To je nova stranica u crnogorskom pravosuđu i nova stranica u odnosima Srbije i Crne Gore… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 15 minutajoš 5 povezanih

VJT: Jedan od osumnjičenih priznao ubistvo u Hercegovačkoj ulici, drugi se branio ćutanjem
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Prelaz Rafa ostaje zatvoren: Izrael čeka da Hamas ispuni obaveze i vrati tela preminulih talaca
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana