Повезане вести
Потресна исповест оца дечака који се утопио на Ади: Пружио другу ногу да се ухвати, он га повукао у воду
Телеграф 08.06.2023
Полиција је скинула и прегледала снимке надзорних камера на Ади. М. С. (16), један од двојице дечака који су се у уторак утопили на Ади Циганлији у Београду, настрадао је спасавајући друга. С. Ч. (16) његов пријатељ из основне… »
Огласио се професор дечака који је покушао да спасе друга! Срцепарајућа анегдота о дечаку који се са пријатељем утопио
Мондо 08.06.2023
Огласио се професор М.С. (16) који се утопио у Ади Циганлији када је покушао да спаси свог друга С.Ч. (16). Огласио се професор М.С. (16) који се утопио у Ади Циганлији када је покушао да спаси свог друга С.Ч. (16). Два младића… »
Другови открили како су се младићи утопили на Ади Циганлији! Дечак хтео другу да помогне, па страдао: Детаљи трагедије
Мондо 08.06.2023
Очевици трагичног догађаја на Ади Циганлији када су се два дечака старости 16 година утопили испричали су како је дошло до несреће. Очевици трагичног догађаја на Ади Циганлији када су се два дечака старости 16 година утопили… »
Другари откривају како је дошло до утапања двојице тинејџера на Ади Циганлији
Телеграф 08.06.2023
Један од очевидаца испричао је за Телеграф да су кобног дана ту били ученици две школе. Околности под којима је дошло до трагедије на Ади Циганлији када су се удавили М. С. (16) и С. Ч. (16) се испитују, чека се обдукција тела… »
"Од свих тамо на Ади, он је једини покушао да помогне другу" Болна исповест оца дечака који се утопио: Хтео сам да знам истину…
Курир 08.06.2023
Отац дечака који је покушао да спасе друга од дављења па се и сам утопио у Савском језеру на Ади Циганлији неутешан је и сломљен од бола. - Имам и млађег сина, који је у школи у Сремчици завршавао осми разред и славили су, па… »
Потресна исповест оца дечака који се утопио на Ади: Пружио другу ногу да се ухвати, он га повукао у воду
Нова 08.06.2023
Милан Стевановић (16), један од двојице дечака који су се јуче утопили на Ади Циганлији у Београду, настрадао је спашавајући друга. Стефан Ч. (16) његов пријатељ из основне школе скочио је у воду и давио се, па је Милан држећи… »
"Мислио је да се друг шали, а онда се скинуо и скочио": Тинејџер који је покушао да спаси друга на Ади био са девојком!
Курир 08.06.2023
Ужасна трагедија на Ади Циганлији, која је у уторак поподне однела животе двојице тинејџера (16), према сазнањима Курира, догодила се када је један малолетник почео да се дави, а други скочио да га спасе, па су се обојица… »
"Он је био доброта скупљена са свих страна" Потресне речи разредне дечака који се утопио на Ади Циганлији
Блиц 07.06.2023
Милан С. (16), један од двојице дечака који су се јуче утопили на Ади Циганлији у Београду, настрадао је спашавајући друга. Дечак је кобног дана завршио други разред Саобраћајне школе у Земуну, смер лакирер. Његова разредна… »
"Скинули су мајице и ушли у воду из које нису изашли": Очевици трагедије на Ади Циганлији не могу да дођу себи :"Да сам им…
Блиц 07.06.2023
- Њих двојица били су у шорцевима и мајицама на обали заједно са још две девојчице. После неколико минута су скочили у воду обучени, прво један у мајици шорцу и патикама, а затим и други. Девојчице су остале на обали. Убрзо су… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане